Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 1933
Biografanmeldelse
12. okt. 2021 | 06:10

The Last Duel

En middelalderlig voldtægt opleves fra tre synsvinkler i Ridley Scotts storladne actionfilm, der er en feministisk dekonstruktion af riddergenren.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 23:26

Halloween Kills

Et uovertruffent blodbad tynges af en mudret historie i gyser-fortsættelsen om morderen Michael Myers.

Biografanmeldelse
06. okt. 2021 | 02:17

Shiva Baby

Sugarbabyen Danielle er svær at forstå og holde af, men vi gør ikke desto mindre begge dele i morsomt og klaustrofobisk kammerspil, der udfolder en vidtrækkende fortælling.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
07. okt. 2021 | 00:00

Familien Addams 2

Animationsfilm om ikonisk familie er forudsigelig, men en håndlanger med hang til disco stjæler fornøjeligt billedet.

Biografanmeldelse
28. aug. 2021 | 20:42

Quo Vadis, Aida?

Oscar-nomineret drama skildrer benhårdt småborgerlige nabostridigheder, en udbredt machokultur og FN’s grelle inkompetence, der fører til massakren i Srebrenica.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 21:59

Venom: Let There Be Carnage

Der er bulder, brag og sjove skænderier i anden omgang med umage antihelt-makkerpar.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 10:27

Kandis for livet

Portrættet af Johnny Hansen rummer så mange temaer af almenmenneskelig interesse, at selv folk langt fra ikonets målgruppe vil blive grebet.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 21:49

Respect

Aretha Franklin finder sin egen stemme og stil gennem et opgør med sin tyranniske far i sober biopic om dronningen af soul.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 02:04

Ka­ge­kam­pen

Tysk animationsfilm om konditorkrig ville ikke have klaret plagiatkontrollen, hvis det ikke var for regnbuefarvede prutter.

© Filmmagasinet Ekko