Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 610
Serieanmeldelse
18. jan. 2022 | 11:43

Land­scapers

Sorthumoristisk true crime-serie om virkelighedens skøre mordere er fascinerende kreativ og fuld af sjove spidsfindigheder.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 10:50

1883

Instruktøren bag Wind River leverer varen til enhver seer med en hungrende cowboysjæl og krydrer med et stænk moderne realisme.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Serieanmeldelse
10. jan. 2022 | 16:27

Peace­maker

James Gunns serie om voldsparat antihelt har en af tv-historiens bedste åbningssekvenser og serverer blodige eskapader med et herligt glimt i øjet.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

Serieanmeldelse
12. jan. 2022 | 23:39

Dog­gysty­le – sæson 3

Tredje sæson af DR’s ungdomsserie om den flabede, slushice-drikkende Asta er båret af nuancerede karakterer, sjove øjeblikke og charmerende budskaber.

Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 16:58

Euphoria – sæson 2

Serie-sensation om ungdommens dårskab kæmper hårdt for at bryde tabuer, men får med et hav af pikke afmystificeret fallossen.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 18:31

Henning og døds­mis­silet

Serien om hovsa-missilet er spændende fortalt, men bag braget gemmer sig en menneskelig tragedie og et kynisk statsapparat.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

© Filmmagasinet Ekko