Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 555
Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Serieanmeldelse
31. maj 2021 | 11:18

Too Close

Britisk krimidrama skildrer samspilsramte mødre i en mandsdomineret verden, men miniserieformatet har svært ved at rumme de store ambitioner.

Serieanmeldelse
02. juni 2021 | 18:05

Klovn – sæson 8

Casper Christensen mestrer springet til instruktør af otte nye afsnit, hvor han og Frank Hvam med grænsesøgende komik nægter at tilpasse sig virkeligheden.

Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
25. mar. 2021 | 09:25

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 2

Med et forfriskende fokus på mandlige ofre er anden sæson af dansk krimiserie noget af det mest nyskabende i dansk tv-dramatik meget længe.

Serieanmeldelse
11. sep. 2017 | 06:31

Twin Peaks: The Return – hele sæsonen

David Lynch’ tilbagevenden til Twin Peaks er skiftevis fascinerende og irriterende, men et sted mellem de atten afsnit ligger et mesterværk gemt og kalder på en nedklipning.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:04

Min­kav­ler­ne – sæson 2

Fornyet samfundsrelevans kan ikke løfte komedieserie, der mangler noget så essentielt som en velskrevet vittighed.

Serieanmeldelse
24. apr. 2021 | 07:42

The Handmaid’s Tale – sæson 4

Successerie om religiøs undertrykkelse af kvinder er stadig et af de bedste bud på en moderne dystopi, selv om den begynder at føles en kende selvtilfreds.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

Serieanmeldelse
16. mar. 2021 | 10:43

Under over­fla­den

Danskere og tyskere er kulturelt ligeværdige i sommerlækker serie, hvor der bliver trådt for meget vande.

© Filmmagasinet Ekko