Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 84
Streaminganmeldelse
06. juli 2017 | 16:01

Pharmacy Road

Midt i Tour de France tager HBO-film gas på den fordærvede cykelsport og byder på en selvironisk optræden af alle tiders dopingskurk, Lance Armstrong.

Streaminganmeldelse
27. juni 2017 | 12:23

Okja

Bong Joon-Hos sprudlende Netflix-film er en overraskende blanding af udsyret komediefarce, benhård dyreaktivisme og sentimental børnefilm.

Streaminganmeldelse
18. juni 2017 | 07:17

Obit

Det handler mere om det levede liv end om døden, når overraskende hyggelig dokumentar afkræfter myten om nekrologskrivere og bringer os langt ind i New York Times’ arkiver.

Streaminganmeldelse
09. juni 2017 | 19:35

Shimmer Lake

Et fejlslagent kup bliver fortalt baglæns i veloplagt Netflix-komediedrama, som er skabt i Coen-brødenes ånd.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Streaminganmeldelse
03. mar. 2017 | 19:07

Midnight Special

Har vi nogensinde set en film om en sekt, hvor sekten ikke bliver dæmoniseret? Jeff Nichols’ science fiction-dommedagsfilm udfordrer og fascinerer.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2017 | 17:50

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Ny Netflix-film vender depression til en humoristisk skildring af hævn og voldsspiraler, der får pulsen op hos publikum.

Streaminganmeldelse
20. feb. 2017 | 14:33

Sour Grapes

Dokumentar udstiller prætentiøse vinsnobber og udvikler sig til en af vinhistoriens største kriminalsager.

Streaminganmeldelse
27. dec. 2016 | 10:43

Barry

Netflix-filmen Barry fortæller overbevisende historien om, hvad der formede en ung, sort studerende og gjorde ham til den Barack Obama, vi har lært at kende som USA’s præsident.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2016 | 02:07

Into the Inferno

Werner Herzog sætter igen fokus på det lille menneske i den store natur i dokumentar, der byder på grandiose billeder af jordoverfladens mytiske sprækker.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Streaminganmeldelse
19. juni 2020 | 11:07

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Forhadt stjerneadvokat trækkes ned i mudderet af sine modstandere i sensationelt filmportræt, der savner viljen til at nuancere og finde forklaringer.

© Filmmagasinet Ekko