Anmeldelser / Streaminganmeldelse

193 - 200 ud af 200
Streaminganmeldelse
12. nov. 2021 | 12:18

Dob­belt­liv

Debutinstruktør udforsker identitet i simrende racedrama, hvor maskefaldet rammer som en mavepuster.

Streaminganmeldelse
08. dec. 2021 | 12:24

The Many Saints of Newark

Forhistorien til The Sopranos er en flot stiløvelse med guf til fans, men filmen gør os ikke meget klogere på vor tids mest populære mafiaboss.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 13:51

Pro­ces­sion

Ofre for pædofile katolske præster genopfører deres oplevelser i Netflix-dokumentar, som giver et enestående indblik i traumets natur.

Streaminganmeldelse
02. jan. 2022 | 12:51

Being the Ricardos

Aaron Sorkins film om stjernen i den ikoniske sitcom I Love Lucy er en gevaldig skuffelse med fejlcastet Nicole Kidman og ubeslutsom vinkel.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2022 | 11:28

The Tinder Swindler

Opsigtsvækkende dokumentar rammer tidens true crime-ånd, men bliver med unødvendig persondyrkelse selv en skurk.

Streaminganmeldelse
25. mar. 2022 | 11:03

The Eyes of Tammy Faye

Oscar-nomineret biopic om hjertevarm tele-evangelist ser gennem fingre med, at hun var en gigantisk bedrager.

Streaminganmeldelse
04. apr. 2022 | 23:13

Summer of Soul

Festival med afroamerikansk musik, der har stået i skyggen af Woodstock, bliver bragt til ære og værdighed. Men fortjente dokumentaren Oscar på bekostning af Flugt?

Streaminganmeldelse
06. aug. 2022 | 18:42

Alex’s War

Dokumentar udstiller den amerikanske demagog Alex Jones som en åndelig forbryder med et intellektuelt svindelnummer, men formen fænger ikke.

© Filmmagasinet Ekko