Nyhed
25. mar. 2015 | 11:05

Bradley Cooper springer ud som instruktør

Foto | Larry D. Horricks
Stjernen Bradley Cooper kom til København og hjalp Susanne Bier med at klippe Serena, der trods stjernestøvet ikke blev den ønskede succes.

Den tre gange Oscar-nominerede skuespiller vil nu for alvor prøve sig af bag kameraet.

Af Nicki Bruun

Bradley Cooper er med Oscar-nominerede roller de sidste tre år – Silver Linings Playbook, American Hustle og American Sniper – efterhånden blevet en af de største skuespillere i Hollywood.

Som så mange andre skuespillere på toppen af deres karriere vil Cooper nu bevæge sig bag kameraet og instruere sin første film, skriver amerikanske Deadline.

Det er en genindspilning af William Wellmans A Star is Born fra 1937, han har sine øjne på. Filmen handler om en skuespiller, som er i sin karrieres efterår og hjælper en ung, kvindelig skuespiller frem i branchen, mens han selv er på vej ud.

Sidder med ved klippebordet
Bradley Coopers karriere har stort set kun været for opadgående siden debuten med en lille rolle i Sex and the City i 1999. Han oplevede dog en bølgedal sidste år, da Susanne Biers Serena fik hug af kritikerne og blev svigtet af publikum.

I den forbindelse skrev vi, at Cooper havde lagt vejen forbi København, hvor han bistod Bier med at klippe filmen.

”Det gør han stort set på alle sine projekter. På David O. Russells film (Silver Linings Playbook og American Hustle, red.) har han sit eget klipperum,” sagde Susanne Bier til Ekko.

Genindspillet før
A Star is Born er siden originalen fra 1937 blevet indspillet to gange: i 1954 af George Cukor og 1976 af Frank Pierson. Den kommende version var et af Clint Eastwoods projekter i mange år, men nu har hans American Sniper-skuespiller altså overtaget.

Da Eastwood var tilknyttet som instruktør, blev der snakket om Beyonce i hovedrollen. Det er dog uvist, om hun stadig er på tale, ligesom det er uvist om Cooper selv vil medvirke i filmen, skriver Variety.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko