Nyhed
27. dec. 2016 | 09:54

IMDb afslører de mest populære film i 2016

Foto | Clay Enos
Superheltefilmen Suicide Squad med Will Smith som Deadshot og Margot Robbie som Harley Quinn er ifølge IMDb den mest populære film i 2016.

Verdens største filmdatabase har offentliggjort, hvilke film brugerne søgte mest på i årets løb. Superheltefilm er stadig i høj kurs.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

For nylig skrev vi om, hvilke skuespillere der var årets mest populære baseret på søgninger på IMDb.

Nu har verdens største filmdatabase ligeledes afsløret de mest populære film i 2016.

Og ikke så overraskende domineres listen af de helt store Hollywood-blockbustere i form af superheltefilm. Faktisk finder man superheltefilm på listens fem første pladser, ligesom samtlige ti film er amerikanske produktioner.

Selv om Suicide Squad langt fra imponerede anmelderne, er superhelte- og ensemblefilmen den mest søgte i 2016. Ifølge Variety har filmen solgt for cirka 745 millioner dollars på verdensplan.

Margot Robbie, der spiller en af de fremtrædende roller i Suicide Squad, var sjovt nok også den mest populære skuespiller på IMDb i år.

DC populær trods kritik
Listens anden- og tredjeplads går til henholdsvis Marvels Captain America: Civil War og DC’s Batman v Superman: Dawn of Justice.

Præcis ligesom Suicide Squad fik også Batman v Superman gevaldige hug af anmelderne, som gabte over det storladne helte-epos.

I Ekkos årskavalkade er DC’s superheltefilm da også at finde på en uheldig andenplads over årets største skuffelser. Men publikum har tilsyneladende alligevel søgt flittigt på superheltefilmene i årets løb.

De to Disney-genindspilninger Junglebogen og The Legend of Tarzan er at finde på listens sjette- og tiendeplads.

Plads nummer 7 og 8 er ligeledes remakes, nemlig The Magnificent Seven og Ghostbusters, mens nummer 9, Warcraft, er baseret på et computerspil.

Det fremgår ikke, hvor mange søgninger og visninger de enkelte film har fået på IMDb.

Kommentarer

Mest populære film på IMDb i 2016

1. Suicide Squad
2. Captain America: Civil War
3. Batman v Superman: Dawn of Justice
4. Deadpool
5. X-Men: Apocalypse
6. Junglebogen
7. The Magnificent Seven
8. Ghostbusters
9. Warcraft
10. The Legend of Tarzan

© Filmmagasinet Ekko