Ekko-event
11. nov. 2021 | 16:59

Kom på grisejagt med Nicolas Cage

Foto | Scott Patrick Green
Eneboeren Robin (Nicolas Cage) havner i en brutal verden fuld af vold, da han fra sit hjem i naturen tager ind til storbyen for at finde sin bortførte trøffelgris.

Filmmagasinet Ekko inviterer til forpremiere på Pig, hvor Nicolas Cage brillerer som mystisk frelser. De hurtigste abonnenter kan komme ind og se filmen gratis!

Af Nicki Bruun

Nicolas Cage har fyldt sin karriere med vilde og excentriske roller i outrerede og underholdende film.

Skuespilleren prøver dog noget nyt som mere afdæmpet og mystisk i Pig. Her spiller han en utraditionel frelserfigur, der får usandsynligt mange tæsk i jagten på at finde sin bortførte trøffelgris.

I det nye Ekko #89 giver vores anmelder Flemming Kaspersen fem stjerner til filmen, der får premiere i danske biografer den 25. december.

Men allerede tirsdag den 7. december kl. 19.30 afholder vi en forpremiere i samarbejde med Empire Bio på Nørrebro.

Og vi har en gulerod til betalende, private abonnenter af Ekko, som kan komme gratis ind og se filmen – endda med en ledsager, hvis det ønskes.

Man kan naturligvis også købe billet til filmen.Skriv en mail til ekko@ekkofilm.dk med navn, telefonnummer, adresse og abonnementsnummer samt om du ønsker én eller to billetter. De uddeles efter først til mølle-princippet, og vi kontakter de heldige hurtigst muligt.

Til visningen af Pig får publikum også en øl sponsoreret af Empire Bio, så der er lagt op til en tirsdag ud over det sædvanlige.

Se filmperler før alle andre
Pig er instrueret af spillefilmdebutanten Michael Sarnoski. På overfladen kan den ligne et hævndrama a la Taken, men instruktøren overrasket ved ikke at gå den slagne vej.

Filmen er mere nytestamentligt karakterdrama, skriver Ekkos anmelder og konkluderer: ”Pig er en film med hjerte, og den bliver siddende i kroppen.”

Der kommer fremover flere gode tilbud til abonnenter, som kan komme ind og se tidens bedste film før alle andre.

Derfor vil vi opfordre dig til tegne abonnement på Filmmagasinet Ekko.

Det koster kun 395 kroner om året for fire trykte numre i flot coffee table-format. Der kommer fremover flere gode tilbud til abonnenter, som kan komme ind og se tidens bedste film før alle andre.

Desuden har vi lige nu et skarpt tilbud til nye abonnenter, som med et årsabonnement kan få enten to biografbilletter, halv pris på tolv billetter til biografklubben Filmporten eller fem lejefilm hos Blockbuster.

Trailer: Pig

Kommentarer

Ekko-forpremiere

Kom til forpremiere på Pig.

Afholdes 7. december kl. 19.30 i Empire Bio.

Køb billet.

Få en filmgave, når du tegner abonnement.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko