Nyhed
24. sep. 2018 | 09:35

Event: Lady Gagas fødsel som filmstjerne

Foto | Clay Enos
Lady Gaga har allerede taget filmverdenen med storm for sin rolle som det unge musiktalent Ally, der møder countrystjernen Jackson Maine (Bradley Cooper), som hjælper hende med karrieren.

Kom til snigpremiere med Ekko i Dagmar Teatret, når vi viser den vidunderlige A Star Is Born, hvor Lady Gaga springer ud som skuespiller og Bradley Cooper som sanger.

Af Claus Christensen

Lady Gaga er en af verdens bedste sangere, Bradley Cooper en af verdens bedste skuespillere. Men kan hun spille skuespil og han synge?

Svaret er et rungende ja, og så har vi årets overraskelse af en filmperle, der uden tvivl vil blive overdænget med Oscar-nomineringer.

Nu kan du se A Star Is Born før alle andre, når Filmmagasinet Ekko holder snigpremiere onsdag den 14. november kl. 21.15 i Dagmar Teatret. Det er tre uger før filmens egentlige premiere.

Køb billet her!

Bradley Cooper spiller musiklegenden Jackson Maine, der er ved at gå til i druk og stoffer. Han møder en ung sanger (Lady Gaga), som er ved at opgive karrieredrømmen, og så finder han en mening med sit liv: At hjælpe hende til stjernestatus!

A Star Is Born har været lavet adskillige gange. Den mest kendte version er med Judy Garland og James Mason fra 1954.

Men Lady Gagas fødsel som filmstjerne er et særligt scoop. Bradley Cooper bad hende fjerne sminken, mens hun insisterede på, at de begge skulle synge live i filmen, og så gik han i gang med intensiv sangtræning.

”Det var næsten som en byttehandel mellem os. Jeg skulle have tiltro til hende, og hun skulle stole nok på mig i processen, så hun kunne blomstre som skuespiller,” siger Bradley Cooper til Ekkos reporter i Los Angeles i det nye nummer.

Det er Bradley Coopers første film som instruktør. En anmelder har kaldt præstationen for den bedste instruktørdebut for en skuespiller siden Charles Laughtons The Night of the Hunter (1955), der regnes for en af historiens allerbedste film.

A Star Is Born vil til Ekkos snigpremiere blive introduceret af en filmpersonlighed, hvis navn vi senere offentliggør. Men skynd dig at få en billet til en af de mest ventede film i år!

Trailer: A Star Is Born

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Ekko inviterer til snigpremiere på A Star Is Born med introduktion af en filmpersonlighed.

Afholdes 14. november kl. 21.15 i Dagmar Teatret i København.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko