Nyhed
08. aug. 2014 | 12:24

The Lonely Island laver Hollywood-film

Foto | The Lonely Island
Saturday Night Live-drengene vender snart tilbage, denne gang med en Hollywood-komedie. Her ses de tre komikere Jorma Taccone, Andy Samberg og Akiva Schaffer på deres andet album Turtleneck and Chain.

Den populære komikertrio fra Satuday Night Live skal i nær fremtid lave en spillefilm sammen med komediekongen Judd Apatow og Universal Pictures.

Af Morten Scriver Andersen

Vi kender dem fra deres skøre Youtube-hits Jizz in My Pants, Dick in a Box og I’m on a Boat, hvor de med hjælp fra store musikere som T-Pain og Justin Timerlake laver satiriske indslag indsvøbt i popmusik.

The Lonely Island, som de kalder sig, brød for alvor igennem i det amerikanske underholdningsshow Saturday Night Live, hvor de slog deres folder 2005-2011.

Gruppen består af Andy Samberg, Akiva Schaffer og Jorma Taccone, og de har nu store planer om at ramme det store lærred i en nær fremtid, skriver det amerikanske brancheblad Variety.

Fortsætter i musikmiljøet
Den populære komiker- og musikgruppe er i fuld gang med at udvikle en komedie med filmselskabet Universal Pictures. Universal Pictures har modtaget et pitch fra trioen, der både vil producere og spille med i filmen.

Der er endnu stor mystik om, hvad filmen skal handle om ud over, at den skal udspille sig i musikmiljøet. Filmen har stadig ikke fået en titel.

The Lonely Island samlede i 2009 deres sange på albummet Incredibad og har siden hen fulgt op med Turtleneck and Chain og The Wack Album fra henholdsvis 2011 og 2013.

De tre komikere har også sporadisk forsøgt sig i mindre roller på film – senest i Bad Neighbours fra 2014, hvor de alle tre dukker op kortvarigt.

Andy Samberg er med sit gummiansigt og drengede look gruppens mest kendte aktiv. Han havde i 2012 en stor rolle i komedien That’s My Boy, hvor han spiller over for Adam Sandler. Samberg spiller for tiden også hovedrollen i den komiske politiserie Brooklyn Nine-Nine, der startede i 2013.

Judd Apatow som producer
Samberg, Schaffer og Taccone har i deres kommende filmprojekt allieret sig med en af USA’s helt tunge drenge inden for genren Judd Apatow, der er medproducer.

Apatow har et væld af store amerikanske komedier på sit cv – både som producer, instruktør og manuskriptforfatter.

Han har blandt andet produceret de to Anchorman-film, ungdomskultfilmen Superbad og The Pineapple Express. Derudover har han skrevet og instrueret Knocked Up, This is 40 og The 40 Year Old Virgin.

Der er endnu ikke sat nogen dato på, hvornår filmen kommer i biograferne.

For de uindviede kan man herunder se The Lonely Islands hidtil mest populære musikvideo til nummeret I Just Had Sex, som de har lavet med den amerikanske hiphop- og R&B-kunstner Akon. Videoen er indtil videre set 219 millioner gange på Youtube.

Musikvideo: I Just Had Sex (feat. Akon)

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko