05. dec. 2019

32

Foto | Xee

Ekko Shortlist Awards-værterne Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag er tilbage med ny sæson af deres hyldede ungdomsserie, hvor voksenlivet banker på med børn i horisonten.

Af Nicki Bruun

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag gjorde det forrygende som værtspar ved weekendens Ekko Shortlist Awards, hvor de også teasede for den nye sæson af deres tv-serie, som har titlen 32.

Nu er der også kommet en trailer, der følger op på historien om Julie og Jesper, som har faret forvirrede rundt i tre sæsoner af serien, der startede som 29.

Deres ungdomsløjer har ad flere omgange fået fem stjerner af Ekkos anmeldere, men nu bliver de to efterhånden så småt tvunget til at blive voksne.

”Og du er gravid?” spørger en jordemoder spillet af Mia Lyhne og kigger på Julie.

Det må hun jo svare ja til, og dermed begynder et nyt eventyr for de to venner, der ikke længere er kærester, men nu skal forsøge at blive gode forældre.

Det er lettere sagt end gjort, når man samtidig skal forholde sig til hinandens partnere. Julie Christiansen spiller igen Jespers kvindelige bekendtskab.

Forskellige danske kendisser har medvirket i serien, og i 32 kan vi se frem til at møde personer spillet af instruktøren Anders Morgenthaler og Frederik Cilius, der er bedre kendt som manden inden i Kirsten Birgit.

32 får premiere på tv-kanalen Xee og YouSees streamingtjeneste den 1. januar, så der er dømt stensikker hygge til nytårstømmermændene.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko