Ugens trailer

1 - 12 ud af 406
Ugens trailer
16. apr. 2021

The Underground Railroad

Oscar-vinderen Barry Jenkins er langt om længe klar med sin stort anlagte og billedskønne tv-serie om en slave på flugt i fortidens USA.

Ugens trailer
15. apr. 2021

Hvide Sande

Eksperimenterende instruktør, der i 2012 forlod filmbranchen med bål og brand, vender tilbage som hovedforfatter på TV 2’s nye krimiserie.

Ugens trailer
09. apr. 2021

Kvinden i vinduet

Inspirationen fra Hitchcock er tydelig i stjernespækket Netflix-thriller, hvor Amy Adams som traumatiseret kvinde bliver vidne til et muligt mord.

Ugens trailer
06. apr. 2021

Space Jam: A New Legacy

Animeret kultklassiker med tidens største basketstjerne og elskede Looney Tunes-figurer er klar til at sætte nostalgiske hjerter i brand.

Ugens trailer
17. mar. 2021

Concrete Cowboy

Idris Elba spiller moderne cowboy i Netflix-drama om en far og søns forsøg på at holde sig ude af kriminalitet.

Ugens trailer
15. feb. 2021

Zack Snyder’s Justice League

En ny superskurk er på banen i trailer til den oprindelige instruktørs version af superheltebrag.

Ugens trailer
04. feb. 2021

Pagten

Birthe Neumann stråler som en både stærk og skrøbelig Karen Blixen i Bille Augusts filmatisering af den store forfatters hemmelige liv.

Ugens trailer
15. dec. 2020

Nomadland

Frances McDormand leverer sin bedste præstation i stilfærdigt bjergtagende nomadedrama, der er blandt favoritterne ved næste Oscar-uddeling.

Ugens trailer
07. dec. 2020

Smagen af sult

Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal viser passioneret skuespil i traileren til Christoffer Boes billedkønne maddrama.

Ugens trailer
25. nov. 2020

Den blå orkidé

Ekko Shortlist-instruktøren Carl Marotts spillefilmdebut skaber et dragende voyeuristisk univers og vises på årets talentudgave af Cph Pix.

Ugens trailer
05. nov. 2020

Den næstsidste

Ekko Shortlist Awards-vinderen Jonas Kærup Hjort skaber i sin debutspillefilm et overrumplende univers, som man ikke er vant til at se i dansk film.

Ugens trailer
27. okt. 2020

The Midnight Sky

George Clooney spiller ensom videnskabsmand med stort fuldskæg i postapokalyptisk Netflix-film, der ligner et deprimerende julehit.

© Filmmagasinet Ekko