04. nov. 2022

Avatar: The Way of Water

Foto | 20th Century Studios

Det opsigtsvækkende Avatar-univers på planeten Pandora vender tilbage i dragende trailer. Men kan James Cameron endnu engang sparke benene væk under os?

I 2009 fascinerede James Cameron hele verden med sit ekstraordinære univers på planeten Pandora. Tretten år efter biografsuccessen Avatar vender han tilbage med den næste af i alt fire nye fortællinger om de blå menneskelignende væsner. 

I år kommer toeren til Avatar, der stadig er verdens mest indbringende film foran andenpladsen Titanic, som også er instrueret af James Cameron. 

Den første officielle trailer til Avatar: The Way of Water suger igen publikum ind i et fantastisk univers. 

Vi følger Jake og Neytiri Sully og deres børn mere end ti år efter forgængeren. Planeten Pandora trues af en udefrakommende trussel, så Jake og Neytiri Sully må kæmpe med resten af Na’vi-folket for at beskytte deres planet.

Meget mere af handlingen afsløres ikke i traileren, der fungerer som en smagsprøve på det vilde univers.

Den magiske natur med lilla træer og et koralliv i alle nuancer af blå sætter kulissen, imens flyvende krigsdrager og enorme søuhyr farer forbi. Alt ånder liv i den storslåede og magiske natur, der er bagtæppe for historien om det blå Na’vi-folk. 

Det er imponerende billeder, men tiden har gjort, at det ikke er lige så opsigtsvækkende, som da Avatar var på trapperne i 2009. 

På rollelisten findes Kate Winslet, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Edie Falco, Cliff Curtis og Jemaine Clement. 

Avatar: The Way of Water får dansk biografpremiere den 14. december.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko