22. okt. 2012

Gangster Squad

Trailer | Warner Bros.

Gangster Squad (premiere 17. januar 2013)

Oprindeligt var Gangster Squad udset til at være en af efterårets helt store film. Men på grund af ligheder mellem en scene i filmen og den skudepisode, der fandt sted ved en biografvisning af The Dark Knight Rises i Colorado i sommer, blev premieren udskudt til 2013. Den ekstra tid er blevet brugt til at genindspille den pågældende scene, så den ikke længere finder sted i en biograf, men i Los Angeles' Chinatown.

Sean Penn leverer ren method acting i rollen som den berygtede gangster Mickey Cohen, der styrede L.A.'s underverden i tiden under og efter Anden Verdenskrig. Det tilfalder politibetjenten John O'Mara (Josh Brolin) på bedste De syv samuraier-maner at sammensætte et hold af hårdtslående betjente, der kan stoppe Cohens hærgen. På rollelisten ses også Ryan Gosling og Emma Stone samt genrehelte som Anthony Mackie, Robert Patrick og Nick Nolte.

Vil Gangster Squad kunne gøre sig gældende? Er trailerens kombination af 40’er æstetik og Jay-Z på lydsiden vellykket? Og er det overhovedet en god ide at genindspille centrale dele af en film af frygt for ligheder med virkelige tragedier? Deltag i debatten nedenfor.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko