11. aug. 2022

House of Hammer

Foto | Discovery+

Den opsigtsvækkende historie om kannibalisme-anklagede Armie Hammer og hans stenrige familie bliver udfoldet i afslørende dokumentarserie.

Af Nicki Bruun

Armie Hammer havde godt gang i karrieren med roller i film som Call Me by Your Name og The Social Network, da han blev ramt af overgrebsanklager.

Flere kvinder beskyldte skuespilleren for at have overskredet deres grænser i erotiske forhold. Mest bizart blev han anklaget for ofte at dele sine kannibalisme-fantasier med kvinderne.

I traileren til dokumentarserien House of Hammer står de to kvinder frem og fortæller om deres oplevelser med Armie Hammer.

De viser tekstbeskeder fra ham, og man hører også hans egen stemme, der i lydoptagelser sendt til kvinderne gør det klart, at de er hans ejendom.

Skuespilleren har gennem sin advokat udtalt, at alle hans seksuelle forhold har været båret af samtykke.

House of Hammer handler øjensynligt lige så meget om hans stenrige familie, som ifølge dokumentarserien har flere skeletter i skabet end de fleste. Hans faster Casey Hammer har været med til at lave serien, og hun fortæller i traileren, at hun har oplevet sin far og bror, Armie Hammers far, opføre sig ondskabsfuldt.

”Jeg har tænkt mig at afsløre Hammer-familiens mørke, forskruede hemmeligheder,” siger hun effektfuldt til sidst i trailen, mens dystre toner skaber en ubehagelig stemning.

House of Hammer får premiere den 2. september på streamingtjenesten Discovery+ i USA. Det vides endnu ikke, om serien kan ses samme dag i Danmark.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko