07. feb. 2020

The Jesus Rolls

Foto | Phillip V. Caruso

John Turturro er tilbage som den lillaelskende og excentriske bowlingentusiast fra The Big Lebowski i en stjernespækket spinoff-film, der er inspireret af fransk sexkomedie.

Af Nicki Bruun

Siden 2016 har vi skrevet om, at en spinoff-film af Coen-brødrenes komedieperle The Big Lebowski er på vej. Og nu er den første længere trailer til The Jesus Rolls kommet!

Som titlen antyder, er fokus denne gang skiftet fra The Dude til hans arge modstander på bowlingbanen, Jesus Quintana. Han spilles igen af John Turturro, som også har instrueret filmen. Jesus løslades fra spjældet, men kommer straks på kant med loven igen.

På rollelisten finder vi stjerner som Jon Hamm, Susan Sarandon og Christopher Walken, mens de to andre hovedroller spilles af Bobby Cannavale og franske Audrey Tautou.

Til tonerne af sydlandsk og rytmisk musik bevæger trekløvet sig ud på eventyr med ikke så få erotiske undertoner. Filmen er da også kraftigt inspireret af den franske sexkomedie De to frække fra 1974.

Traileren byder på replikker som ”Jeg vil holde dig som en bowlingkugle” og selvfølgelig store mængder af den lilla farve, der er hovedpersonens kendetegn: Det gælder både tøj, sko og neglelak på excentrikeren.

Ethan og Joel Coen har ikke haft noget med filmen at gøre, men de har givet deres tilladelse til Turturros brug af karakteren.

The Jesus Rolls får amerikanske premiere allerede den 6. marts, mens det endnu ikke vides, om filmen kommer i dansk distribution.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko