02. aug. 2022

Lykkelige omstændigheder

Foto | Nordisk Film

Sofie Torp køber sin søsters baby i Anders W. Berthelsens instruktørdebut, der køres i stilling som efterårets store danske komedie.

Af Nicki Bruun

Anders W. Berthelsen er en af landets mest populære skuespillere. Snart kan han opleves nærmest uigenkendelig som den trinde sanger Flemming ”Bamse” Jørgensen i Bamse, men i den nærmeste fremtid er han også aktuel bag kameraet.

Efter at have været medinstruktør af Ser du månen, Daniel sammen med Niels Arden Oplev, debuterer Berthelsen nu som solo-instruktør med Lykkelige omstændigheder.

Her har Sofie Torp og Esben Smed – som Anders W. Berthelsen spiller over for i Ser du månen, Daniel – hovedrollerne som det unge par Katrine og Markus, der har stor succes i tilværelsen, men endnu ingen børn.

Da Katrines søster Karoline (Roberta Reichhardt) dukker gravid op med pengeproblemer, ser Katrine en løsning: Hun køber søsterens baby!

Traileren er fuld af højt humør, og distributøren Nordisk Film kører da også filmen i stilling som efterårets store danske komedie.

Manuskriptet er skrevet af Kim Fupz Aakeson, der altid er god for morsomme replikker. De leveres af blandt andre Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted, der henholdsvis spiller Karolines uduelige kærestes DJ Ronny og Markus’ hårdt prøvede kollega.

Lykkelige omstændigheder får premiere i danske biografer den 6. oktober.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko