23. juni 2021

Miss Osaka

Foto | Gabriela Yoshimoto Cruz

Victoria Carmen Sonne slår sig løs som japansk selskabskvinde, der griber chancen for et nyt liv i mystisk drama af manden bag Guldkysten.

Af Nicki Bruun

Victoria Carmen Sonne har de seneste år markeret sig som Danmarks velsagtens største skuespiltalent med dragende præstationer i prisvindende film som Holiday og Vinterbrødre.

I Miss Osaka afprøver hun nye sider af sit talent, når hun som enigmatiske Ines kaster sig ud i et liv som japansk selskabskvinde.

Danske Ines møder under en rejse i Norge med sin kæreste (Mikkel Boe Følsgaard) en forførende japansk kvinde, der kalder sig Maria.

De to kvinder falder pladask for hinanden, men traileren lokker med Marias mystiske død. I en sanseligt æggende verden overtager Ines den japanske kvindes identitet, der fører hende om på den anden side af verden.

Filmen bliver anmeldt til fire stjerner i det nye nummer af Ekko, hvor Casper Hindse skriver: ”I Miss Osaka griber Ines en chance, som kun Carmen Sonne kan slippe af sted med, fordi hendes spil er så specielt. Øjnene falmer, noget kalder hende, kroppen bare følger med.”

Instruktør og manuskriptforfatter Daniel Dencik har tidligere stået bag den fascinerende dokumentar Moon Rider og det meget utraditionelle periodedrama Guldkysten. Ud fra traileren at bedømme har han ikke forladt den fragmenterede stil.

Miss Osaka får premiere i danske biografer den 9. september.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko