06. apr. 2021

Space Jam: A New Legacy

Foto | Warner Bros.

Animeret kultklassiker med tidens største basketstjerne og elskede Looney Tunes-figurer er klar til at sætte nostalgiske hjerter i brand.

Af Nicki Bruun

Vi er nok mange voksne mennesker, der har varme minder om Space Jam fra 1996.

I filmen mødes basketstjernen Michael Jordan i en delvist animeret verden med Snurre Snup, Daffy Duck og resten af de elskede figurer fra Looney Tunes-universet.

Nu får kultklassikeren 25 år senere en efterfølger, og også denne gang er tidens største basketballspiller – LeBron James – at finde i hovedrollen.

I den første trailer til Space Jam: A New Legacy ryger LeBron James på eventyr i et fantasifuldt univers. Han spiller sig selv, men i en fiktiv udgave, der har en søn ved navn Dom (spillet af unge Cedric Joe).

Da sønnen bliver taget til fange af en skurk i et mystisk parallelunivers, må King James – som fans kalder basketfænomenet – samle et hold af tegneseriefigurer og vinde en afgørende kamp for at redde Dom.

Handlingen giver næppe megen mening for udenforstående, men den får nostalgien til at stå i lys lue i hjertet på alle os, som har set originalen.

Historien ligner umiddelbart forgængeren en hel del, men der er åbenlyst sket en masse med animationsteknikken i årenes løb. I traileren veksles der sømløst mellem animation og live action, og der er en masse figurer fra Warner Bros.’ bagkatalog.

Space Jam: A New Legacy får premiere i danske biografer den 15. juli.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko