03. apr. 2020

Store Lars

Foto | Viaplay

Lars Hjortshøj indtager hovedrollen i sin egen udgave af Klovn, hvor pinlighedskomikken fortsætter med sædforvikling og store skuffelser.

Af Nicki Bruun

Selv om han er en ubestrideligt dygtig komiker, har Lars Hjortshøj det meste af sin karriere stået i skyggen af andre.

Han slog igennem i Casper & Mandrilaftalen, hvor fokus især var på Casper Christensen. Siden har han spillet små og fjollede roller på film og tv, hvis han da ikke er blevet udstillet under eget navn i vennerne Christensen og Frank Hvams Klovn.

Det er i hvert fald det image, han leger med som hovedrollen i sin nye Viaplay-serie Store Lars.

Stilen er, som vi kender den fra Klovn. Lars Hjortshøj er en udgave af sig selv, der er blevet skilt fra konen (spillet af Ellen Hillingsø), så nu skal han ud på datingmarkedet igen.

Det kommer der selvfølgelig en masse pinlighedskomik ud af. Først bliver han taget i at onanere i parrets hjem, der skal sælges. Senere kommer sæd også til at spille en rolle ved en børnefødselsdag.

Der er også en masse gæsteoptrædener.

Skuffelsen står malet i Lars Hjortshøjs ansigt, når han hører, at Jan Gintberg har fået en skurkerolle i den næste James Bond-film. Og så må Lars se sig passeret til fordel for den tidligere håndboldspiller Joachim Boldsen, når han besøger sin nye flamme Julie, der spilles af Julie Agnete Vang.

Store Lars har premiere på Viaplay og TV3 den 23. april.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko