15. feb. 2021

Zack Snyder’s Justice League

Foto | Warner Bros.

En ny superskurk er på banen i trailer til den oprindelige instruktørs version af superheltebrag.

Af Rune Abildgaard

I 2017 forlod Zack Snyder på grund af kreative uoverenstemmelser og en familietragedie Justice League under postproduktionen.

Warner Bros. gav efterfølgende Joss Whedon (Avengers: Age of Ultron) frie tøjler til at færdiggøre superheltefilmen på sin måde. Blandingen af de to instruktørers visioner resulterede i en langt fra banebrydende film, som både publikum og kritikere tog halvhjertet imod.

Siden har fans på sociale medier lavet hashtagget #ReleaseTheSnyderCut i håb om at se den oprindelige instruktørs version. Det er endelig lykkedes.

Nu er der også en trailer til Snyders udgave, som øjensynligt er væsentlig anderledes end Whedons to timers film.

Zack Snyder’s Justice League – som filmen hedder – handler stadig om, hvordan DC-superheltene må slå sig sammen til Justice League for at redde jorden. Men hovedskurken Darkseid (Ray Porter), der blev klippet helt ud i Whedons version, er tilbage.

Også Jokeren (Jared Leto) er på banen igen. Han står ansigt til ansigt med Batman (Ben Affleck) til sidst i traileren, hvor man under bulder, brag og højstemt musik også møder Wonder Woman (Gal Gadot) og en række andre superhelte.

Begejstringen er stor blandt fans, som denne gang må se filmen hver for sig hjemme i stuerne.

Zack Snyders fire timer lange udgave af Justice League får premiere herhjemme på HBO Nordic den 18. marts.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko