Anmeldelser

3673 - 3684 ud af 3739
Serieanmeldelse
19. feb. 2022 | 23:10

Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison

Detaljeret rekonstruktion af Natascha Kampusch’ indespærring fremkalder kvalme, men efterspillets victim blaming er næsten lige så chokerende.

Serieanmeldelse
22. feb. 2022 | 15:16

All of Us Are Dead

Sydkoreansk Netflix-hit er en teknisk flot og underholdende zombie-serie, der desværre dykker efter fremragende start.

Serieanmeldelse
03. mar. 2022 | 07:15

Dansk films bedste

DR-program er en hyldest til dansk film med veloplagte filmfolk og sjove anekdoter.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 11:41

Benedetta

Med sit legesyge og lesbiske nonnedrama har Paul Verhoeven skabt surrealistisk nunsploitation, hvor der både er noget til husarerne og de finkulturelle.

Biografanmeldelse
11. mar. 2022 | 14:17

The Godfather: Part II

Toeren af den restaurerede gangstertrilogi er en monstrøs tragedie af Shakespeare’ske dimensioner med endnu mere slagkraftige højdepunkter.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 16:11

Phoenix Rising

Evan Rachel Wood og andre kvinder fortæller rystende historier om rockstjernen Marilyn Mansons overgreb i kampen for at ændre den amerikanske lovgivning.

Cph:Dox 2022
23. mar. 2022 | 13:25

This Much I Know to Be True

Dokumentar om Nick Cave og hans faste makker Warren Ellis’ arbejde i studiet er en spektakulær intimkoncert, der giver et fascinerende indblik i den kreative skabelsesproces.

Streaminganmeldelse
25. mar. 2022 | 11:03

The Eyes of Tammy Faye

Oscar-nomineret biopic om hjertevarm tele-evangelist ser gennem fingre med, at hun var en gigantisk bedrager.

Cph:Dox 2022
29. mar. 2022 | 15:49

Fire of Love

Lidenskabelig dokumentar om brændende kærlighed og vulkandyrkelse er en unik filmisk oplevelse, som fortjent er favorit til hovedprisen på Cph:Dox.

Biografanmeldelse
30. mar. 2022 | 07:29

Sonic the Hedgehog 2

Jim Carrey stjæler showet som skurk i efterfølger til spilfilmatisering om sprinterpindsvinet Sonic, som filmen desværre mister interessen for.

Biografanmeldelse
31. mar. 2022 | 00:03

Morbius

End ikke Jared Leto formår at skabe en fascinerende vampyr i frustrerende forudsigelig superheltefilm.

Cph:Dox 2022
31. mar. 2022 | 17:10

Girl Gang

Tysk dokumentar giver et uhyggeligt indblik i ny form for børnemishandling: forældres udnyttelse af deres afkom på de sociale medier.

© Filmmagasinet Ekko