Anmeldelser

37 - 48 ud af 3739
Serieanmeldelse
18. jan. 2023 | 14:01

1923

Harrison Ford og Helen Mirren underpræsterer i seriefortsættelse af tidens mest populære western-univers.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
26. mar. 2022 | 14:17

Old Henry

Tim Blake Nelson bærer enkel og effektfuld western, der vækker mindelser om De nådesløse, men ikke lander i et identitetspolitisk gunstigt klima.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2023 | 13:04

Vortex

Provokatøren Gaspar Noé rammer for første gang tilskueren direkte i hjertekulen med sin mest bevægende film, der skildrer rædslen ved at blive gammel.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Biografanmeldelse
08. dec. 2022 | 11:50

Decision to Leave

Instruktøren bag Oldboy har begået et mesterværk af en erotisk detektivhistorie, hvor kvindelig skuespillers æggende præstation er den hemmelige ingrediens.

Streaminganmeldelse
20. jan. 2023 | 14:45

Ukrudt

Danmarks flittigste instruktør har skabt et fascinerende grusomt søsterdrama, der trods sit mikroskopiske budget fremstår som en professionel produktion.

Serieanmeldelse
03. dec. 2022 | 12:16

På tirsdag skal jeg dø

DR bør følge sin rørende og problematiske dokumentar om aktiv dødshjælp op med en serie om folk, der på hospice får landets fornemmeste behandling.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
12. jan. 2023 | 12:09

The White Lotus – sæson 2

Mesterlig serie om rige turister i ferieparadis udstiller menneskeligt hykleri, så man aldrig ved, om man skal græde eller grine, men mest gør det sidste.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 10:35

Vanskabte land

Hlynur Pálmasons tredje spillefilm om en dansk præsts møde med den islandske natur er et ormstukkent, excentrisk kostumedrama fyldt med instruktørens inspirerende særheder. 

Biografanmeldelse
20. dec. 2022 | 06:57

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Stjerner stråler på fransk visit i Netflix-fortsættelse af succesfuld krimikomedie, som byder på hyggelig uhygge i mondæne omgivelser.

© Filmmagasinet Ekko