Anmeldelser

3025 - 3036 ud af 3096
Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:59

G.I. Joe 2: Re­tali­ation

Anden omgang af G.I. Joe forsøger med store, steroidefyldte armbevægelser at holde dampen oppe – uden held.

Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:55

The Host

The Host baserer sig på en bog af Twilight-forfatter Stephenie Meyer og er endnu en omgang smålummer romantik for det hormonboblende teenagepublikum.

Biografanmeldelse
26. mar. 2013 | 20:01

Det grå guld

Shaky González' comeback om et bankrøveri i ældresegmentet har lige så meget smag som plejehjemskost for småtspisende.

Biografanmeldelse
08. mar. 2013 | 09:49

Oz: The Great and the Powerful

James Francos bøvede plattenslager er en tynd erstatning for Judy Garlands Dorothy i fantasi- og regnbueløs version af Troldmanden fra Oz.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

Dvd-anmeldelse
16. jan. 2013 | 20:00

Elena

Instruktøren bag den fascinerende The Return har mistet fodfæstet i avantgardefilmens sump. Det skriver Christian Braad Thomsen i sin dvd-anmeldelse af Elena, der nu får biografpremiere i Cinemateket.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 20:00

Zambezia

Fuglene mod leguanerne har politiske undertoner i en animationsfilm, der har mere pip end bid.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

© Filmmagasinet Ekko