Anmeldelser

1 - 12 ud af 3305
Serieanmeldelse
06. dec. 2021 | 20:41

The Prize of Silence

Dokumentarserie om #MeToo-skandalen i Det Svenske Akademi fokuserer på det sensationelle i stedet for at undersøge de strukturer, der giver overgrebsmændene frit spil.

Biografanmeldelse
04. dec. 2021 | 12:48

Pig

Hævndrama uden hævn bliver siddende i kroppen, når en overraskende nedtonet Nicolas Cage finder følelserne og evnen til at tilgive frem. 

Serieanmeldelse
03. dec. 2021 | 15:39

Hooligan

Selv om Ekko Shortlist-talenter ikke laver det knockout, de går efter, er DR3-serie både rørende, grum og seværdig.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 08:01

Julemand & Co.

Julemanden står på snowboard, facetimer med sine rensdyr og er laktoseintolerant i fransk familiefilm, der bugner af skæve påfund og morsomme løjer.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 19:37

2 døgn: Et ju­le­e­ven­tyr

Særafsnit af dansk gangsterserie er fyldt med grin, action og Dejan Čukić som hysterisk underholdende stjernepsykopat.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 10:37

House of Gucci

Lady Gaga er pragtfuld i det intrigefyldte kostumedrama om Gucci-arvingernes sensationelle familiefejde.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 09:16

Apples

Sorthumoristisk græsk drama i slægt med Yorgos Lanthimos’ film udforsker sindets og hukommelsens kringelkroge på tankevækkende vis.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 07:21

Fixer

Komedieserie strander i et limbo, hvor den hverken tør udfordre publikum med langt ude scenarier eller byde på realistiske problemer for hovedpersonerne.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 16:37

Ko­me­ter­nes jul

Kendte juletraditioner blandes effektivt med videnskab og sci-fi i TV 2’s muntre og lærerige julekalender.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

© Filmmagasinet Ekko