Anmeldelser

1 - 12 ud af 3687
Streaminganmeldelse
08. dec. 2022 | 13:58

Eman­cip­a­tion

Will Smith er i sin comeback-rolle efter Oscar-skandalen fantastisk imposant som helt i et slavedrama, der ville have været et mesterværk, hvis filmen ikke var så sort og hvid.

Biografanmeldelse
08. dec. 2022 | 11:50

Decision to Leave

Instruktøren bag Oldboy har begået et mesterværk af en erotisk detektivhistorie, hvor kvindelig skuespillers æggende præstation er den hemmelige ingrediens.

Biografanmeldelse
08. dec. 2022 | 09:28

Emily

Filmen om forfatteren bag Stormfulde højder er så romantisk langt fra virkeligheden, at det halve kunne have været nok.

Biografanmeldelse
07. dec. 2022 | 19:24

Min ven, Kro­ko­di­l­len

Familiefilm om en syngende krokodille er sjov for børn og udfordrer de voksne til at gå mere legelystent til livet.

Biografanmeldelse
07. dec. 2022 | 11:34

Ønskebarn

Cecilie McNair konfronterer tabuet ufrivillig barnløshed i spillefilmdebut, der har røv i bukserne og et kærligt blik for detaljen.

Serieanmeldelse
07. dec. 2022 | 10:05

All Exclusive

Det første afsnit af Casper Christensen og Mikael Bertelsens tv-eksperiment er mere badeferie end stor interview-kunst.

Serieanmeldelse
05. dec. 2022 | 17:09

Tinka og sjælens spejl

Med tilbagevenden til eventyret om Tinka opfinder TV 2 ikke den dybe juletallerken, men det skønne persongalleri sender hyggen ud i de danske stuer.

Biografanmeldelse
05. dec. 2022 | 13:28

Terrifier 2

Dræberklovnen Art the Clown huserer i en af de mest grusomme, blodige, horrible og ækle gyserfilm i historien.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 14:05

Hvid støj

Noah Baumbach’ filmatisering af Don DeLillos roman spidder 80’ernes angst for katastrofer og et informationssamfund under bombardement af nye medier.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 10:07

Hit the Road

Vidunderligt iransk kammerspil på hjul overrasker med legesyg humor, kritik af regimet og refleksioner over eksistensen.

Serieanmeldelse
03. dec. 2022 | 12:16

På tirsdag skal jeg dø

DR bør følge sin rørende og problematiske dokumentar om aktiv dødshjælp op med en serie om folk, der på hospice får landets fornemmeste behandling.

Biografanmeldelse
02. dec. 2022 | 16:50

Devotion

Drama om Koreakrigen er solidt filmhåndværk, der har lidt for travlt med at fortælle, at det er en autentisk historie.

© Filmmagasinet Ekko