Anmeldelser

37 - 48 ud af 3605
Serieanmeldelse
17. aug. 2022 | 11:15

Vold og kontrol bag sløret

Dokumentarserie om ligestillingsorganisation sætter modigt og kvindesolidarisk fokus på den sociale kontrol blandt etniske minoriteter i Danmark.

Serieanmeldelse
16. aug. 2022 | 21:19

Brittas store svin­delnum­mer

Det er skræmmende, når dokumentarserie borer ned i Britta-sagen og fremhæver, at svindlen kunne være sket på stort set ethvert offentligt kontor i Danmark.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Serieanmeldelse
15. aug. 2022 | 02:33

Five Days at Memorial

Chokerende serie sætter spørgsmålstegn ved et hospitalspersonales helterolle under orkanen Katrina, der forårsagede død og ødelæggelse i New Orleans i 2005.

Serieanmeldelse
14. aug. 2022 | 08:21

Paper Girls

Styrken i kompleks sci-fi-serie er fortællingen om identitet og venskab blandt fire unge piger, som man inderligt gerne vil bruge mere tid sammen med.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 18:25

Anatolian Leopard

Tyrkisk perle viser med underspillet sarkasme menneskedyrets popsmarte attituder og fantasiforladte præstationsdynamik.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 14:01

Ali & Ava

Mild og lys film om vanskelig kærlighed i en engelsk regnvejrsby er smækfuld af charme og musik.

Serieanmeldelse
13. aug. 2022 | 09:44

Bad Sisters

Fire irske søstre er ufatteligt godt selskab, når de forsøger at skaffe deres svoger af vejen i sorthumoristisk serie med Claes Bang.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 17:01

Alle for fire

Seneste skud i den kritikerforhadte og publikumselskede filmserie ligner mest et forsøg på at skaffe filmskaberne mad på bordet.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 12:59

Ud­van­drer­ne

Dramaet er næsten for effektivt i kvindedomineret udgave af nordisk hovedværk om jagten på et bedre liv.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

© Filmmagasinet Ekko