Anmeldelser

37 - 48 ud af 3605
Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 15:14

Official Com­pet­i­tion

Penélope Cruz og Antonio Banderas er i storform i vildt morsom satire over filmbranchens selvoppustede kunster-egoer og stupidt kyniske pengemænd. 

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 12:51

Force Majeure

Er man en rigtig mand, hvis man redder sig selv og efterlader kone og børn til at dø i en lavine? Det spørgsmål tager en svensk filmmester op i sin bedste – og sjoveste – film til dato.

Serieanmeldelse
25. dec. 2020 | 23:01

33

Børneopdragelse lægger en naturlig dæmper på Julie og Jespers lyst til at feste, men den går også ud over seriens humor.

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 07:28

Nope

Tidens mest innovative Hollywood-instruktør, Jordan Peele, overlæsser sorthumoristisk sci-fi-gyser, så man efterlades fornøjeligt rundforvirret.

festivalanmeldelse
11. sep. 2022 | 14:21

All the Beauty and the Bloodshed

Guldløvevinder er en gribende skildring af fotografen Nan Goldins kamp mod medicinalgigant og forsøg på at aftabuisere emner som partnervold og pillemisbrug.

Serieanmeldelse
09. sep. 2021 | 18:43

Scenes from a Marriage

HBO-genindspilning af Bergmans mesterlige hovedværk når ikke originalen til sokkeholderne, men det er et godt drama med sans for de små ryk i et kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Serieanmeldelse
25. juli 2022 | 07:15

Kunst­n­er­ko­lo­ni­en – sæson 3

DR’s underholdende reality-show om danske samtidskunstnere skaber forbilledligt harmoni mellem nyskabende finkultur og landsbyidyl.

Biografanmeldelse
25. aug. 2022 | 03:36

Poter af stål

Stærkt underholdende animationsfilm løfter den evige kamp mellem katte og hunde til en billedskøn og bramfri komedie om ulogisk racehad.

© Filmmagasinet Ekko