Anmeldelser

61 - 72 ud af 3611
Biografanmeldelse
04. aug. 2022 | 09:02

Grand­moth­er

Charlotte Rampling brillerer i rørende generationsmøde mellem en bitter bedstemor og hendes selvmordstruede barnebarn.

Biografanmeldelse
03. aug. 2022 | 11:12

Bullet Train

Brad Pitts tidligere stuntmand slipper superstjernen løs i underholdende højhastigheds-action-komedie med japansk tema.

Biografanmeldelse
01. aug. 2022 | 19:07

See for Me

Randall Okita har uden store stjerner eller andre kommercielle trækplastre skabt en stram, opfindsom og neglebidende intens klaustrofobi-thriller.

Streaminganmeldelse
01. aug. 2022 | 14:57

Thirteen Lives

Hollywood-drama om redningsaktionen i en thailandsk grotte har stjerner som Viggo Mortensen på rollelisten, men er en medrivende hyldest til den fælles indsats.

Biografanmeldelse
30. juli 2022 | 18:17

En boghandel i Paris

Ettore Scolas sidste filmværk er en romantisk fabel om et møde på tværs af sociale og kulturelle forskelle, men replikkerne er fraser forklædt som filosofi.

Serieanmeldelse
29. juli 2022 | 09:39

518 piger

Interessant dokumentarserie kaster lys over Danmarkshistoriens største digitale sexkrænkelsessag uden at være et tilknappet skræmmebillede.

Biografanmeldelse
27. juli 2022 | 23:20

DC League af Su­per­kæ­le­dy­re­ne

Supermans hund skal redde verden i charmerende animationsfilm, der er en god indgang til DC’s superhelteunivers for de mindste og fornøjer voksne med metajokes.

Serieanmeldelse
26. juli 2022 | 11:52

Trump – Un­pre­ced­en­ted

Det er nemt at blive forført af Trump, der en retorisk svindler af Guds nåde, men dokumentarserie om ekspræsidenten forfalder selv til hans manipulationer.

Serieanmeldelse
25. juli 2022 | 07:15

Kunst­n­er­ko­lo­ni­en – sæson 3

DR’s underholdende reality-show om danske samtidskunstnere skaber forbilledligt harmoni mellem nyskabende finkultur og landsbyidyl.

Streaminganmeldelse
22. juli 2022 | 13:45

The Gray Man

Russo-brødrenes flotte tjubang-film leger med forventningerne, men er langt fra så klog, som den gerne vil være.

Biografanmeldelse
21. juli 2022 | 13:28

Natten har øjne

Sofie Gråbøl er formidabelt intens og tvetydig i Gabriel Bier Gislasons gyserdebut om mystikken i det ortodokse jødiske miljø.

Biografanmeldelse
20. juli 2022 | 12:22

Last Seen Alive

Gerard Butler rammer bunden i karrieren med en action-thriller, der er håbløst dårligt eksekveret.

© Filmmagasinet Ekko