Anmeldelser

For tag: animation
1 - 12 ud af 74
Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Biografanmeldelse
11. maj 2022 | 23:17

Bad Guys – De er super barske

Skønne danske stemmer sprudler i animeret kupfilm, der er fyldt med liv, humor og en meningsfuld morale.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
13. okt. 2021 | 16:12

Ron – virker næsten altid

Sjældent helstøbt og hjertevarm animationsfilm rammer plet i skildring af venskab i den digitale tidsalder.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 22:56

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen og co. gør det igen! Her er for en gangs skyld en filmserie, man håber fortsætter i lang tid.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

Serieanmeldelse
08. juni 2020 | 10:38

Rick and Morty – sæson 4, del 2

En overlegen sæsonafslutning fuldender tidens mest kreative animationsserie i et endegyldigt opgør med hovedpersonens status som forbillede for destruktive mænd.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

Biografanmeldelse
16. apr. 2022 | 12:44

Mus og Ræv i den syvende himmel

Som et befriende alternativ til sukkersød amerikansk animation taler tjekkisk børnefilm om døden med hjertevarme, melankoli og livsvisdom.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
01. feb. 2022 | 20:57

Syng 2

Den anden animationsfilm om en gruppe håbefulde musicaldyr er en medrivende hitparade med kritik af underholdningsbranchen.

© Filmmagasinet Ekko