Anmeldelser

For tag: animation
13 - 24 ud af 78
Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 20:14

Uuups! Dyr over bord ...

Alternativ version af Noahs ark stjæler fra langt bedre animationsfilm uden at skabe et spændende univers.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Biografanmeldelse
02. dec. 2021 | 10:00

Clifford – Den store, røde hund

New York hærges af en gigantisk hund i familiefilm, der har masser af charme, men man ender med at blive træt af det firbenede væsen.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

Biografanmeldelse
09. feb. 2022 | 15:23

Pil’s eventyr

Fransk animationsfilm med sprudlende danske stemmer og original komik er overraskende god underholdning til børn og voksne.

Biografanmeldelse
06. juli 2022 | 11:02

Ildsjæl

Spændende animationsfilm leger med vores forståelse af køn i historien om en kvindelig brandmand.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 23:33

Robinson Crusoe

På trods af flotte effekter lider de belgiske 3D-pionerer nWave Studios skibbrud med Robinson Crusoe, der er uopfindsom, kedelig og uden en eneste original joke.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

Biografanmeldelse
04. okt. 2018 | 08:42

Smallfoot

Det er ikke en ny Frost, men amerikansk animationsfilm formår med humor at formidle svære etiske problemstillinger i børnehøjde.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

© Filmmagasinet Ekko