Anmeldelser

For tag: disney
13 - 24 ud af 37
Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 23:30

Dumbo

Noget af enkelheden og tidløsheden går tabt, men til gengæld er Tim Burtons genindspilning et festfyrværkeri af sprudlende farver og godt humør.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:52

Jakob og Peter Plys

Disney har hyret et drømmehold til at lave en moderne film med de elskede børnebogsfigurer, men resultatet minder om en smadret honningkrukke på køkkengulvet.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 07:52

Jung­le­bo­gen

Disneys opdatering af Junglebogen kan ikke konkurrere med klassikeren fra 1967, men blændende smuk computerteknologi og et næsten perfekt cast gør det til en imponerende oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko