Anmeldelser

For tag: disney
13 - 24 ud af 34
Biografanmeldelse
22. dec. 2019 | 00:07

Frost 2

Vand med hukommelse er en af de få nyskabelser i opfølgeren til megasuccesen Frost, men Elsa, Olaf og de andre figurer er stadig umådeligt godt selskab.

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 23:30

Dumbo

Noget af enkelheden og tidløsheden går tabt, men til gengæld er Tim Burtons genindspilning et festfyrværkeri af sprudlende farver og godt humør.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 07:52

Jung­le­bo­gen

Disneys opdatering af Junglebogen kan ikke konkurrere med klassikeren fra 1967, men blændende smuk computerteknologi og et næsten perfekt cast gør det til en imponerende oplevelse.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Biografanmeldelse
18. dec. 2014 | 11:50

Klok­ke­blomst og legenden om øn­ske­dy­ret

Disneys samlebåndsfabrik overrasker positivt med den charmerende sjette film i deres indbringende fe-franchise.

Biografanmeldelse
12. mar. 2014 | 16:59

Saving Mr. Banks

Emma Thompson brillerer i Disney-film om tilblivelsen af klassikeren Mary Poppins. Filmen er lige så sød som en skefuld sukker, men mangler en smule medicin.

Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:02

Frost

Der er alt for meget sang i ny Disney-film, der til gengæld er frysende flot og befolket af to befriende beslutsomme kvindfolk i hovedrollerne.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Vilde Rolf

Disney når næsten Pixar-højder med et drøncharmerende 3D-animeret eventyr og nostalgitrip for børn af 80’ernes videospil.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 22:23

Fran­kenwe­e­nie

Kreativ udmattelse eller instruktørperfektionisme? Tim Burton genopliver sin gamle kortfilm, der fik ham fyret fra Disney.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

© Filmmagasinet Ekko