Anmeldelser

For tag: disney
13 - 24 ud af 36
Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Biografanmeldelse
04. maj 2022 | 07:09

Doctor Strange in the Mul­ti­verse of Madness

Marvels kompetente kræfter syrer veloplagt helt ud i multiverset i stileksperiment, der både fremkalder grin og gys, men ikke trænger dybere ned i følelserne.

Biografanmeldelse
09. jan. 2013 | 22:23

Fran­kenwe­e­nie

Kreativ udmattelse eller instruktørperfektionisme? Tim Burton genopliver sin gamle kortfilm, der fik ham fyret fra Disney.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Vilde Rolf

Disney når næsten Pixar-højder med et drøncharmerende 3D-animeret eventyr og nostalgitrip for børn af 80’ernes videospil.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Monsters Uni­versity

Kortfilmen før Monsters University er mere sprudlende end selve hovedfilmen, der er en skuffende toer i monsteruniverset.

Biografanmeldelse
13. feb. 2014 | 18:20

Klok­ke­blomst og Piratfeen

Disney fortsætter med at drive rovdrift på arvesølvet i den femte film om Klokkeblomst, hvor små piger bliver fodret med en anti-feministisk morale.

Biografanmeldelse
12. mar. 2014 | 16:59

Saving Mr. Banks

Emma Thompson brillerer i Disney-film om tilblivelsen af klassikeren Mary Poppins. Filmen er lige så sød som en skefuld sukker, men mangler en smule medicin.

Biografanmeldelse
29. maj 2014 | 19:54

Mal­efi­cent

En af Disneys bedste skurke bliver gjort menneskelig. Men Angelina Jolies stenansigt gør det svært at finde empati for den hornede heks.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 11:53

Big Hero 6

Rørende, intelligent og hylende morsom: Nyskabende superheltefilm er en eksplosiv og fremragende blanding af det bedste fra Disney og Marvels animerede universer.

© Filmmagasinet Ekko