Anmeldelser

For tag: dokumentar
13 - 24 ud af 98
Biografanmeldelse
15. nov. 2021 | 23:50

The Rescue

Med enestående optagelser viser dokumentar, hvordan samfundets outsidere bliver hele verdens helte, da de frygtløst redder thailandske teenagere ud af undervandsgrotten.

Streaminganmeldelse
10. nov. 2021 | 21:13

Nattebarn

Sindslidende kan også være lykkelige, viser betagende norsk dokumentar, der nedbryder tabuet om at have ondt i sjælen.

Biografanmeldelse
01. nov. 2021 | 14:26

Trøf­fel­jæ­ger­ne fra Piemonte

Smuk og sjov dokumentar dykker charmerende ned i den astronomiske verden af italienske trøfler.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 11:39

Verdens smukkeste dreng

Svensk dokumentar fortæller den tankevækkende historie om, hvor grim verdens smukkeste dreng fra Døden i Venedig blev af udnyttelse og overgreb.

Biografanmeldelse
19. okt. 2021 | 15:56

The Sparks Brothers

Legesyg filmmesters dokumentar om det oversete kultband Sparks er flamboyant og herligt fjoget.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2021 | 18:33

Britney vs Spears

Netflix-dokumentar tilføjer nye detaljer til historien om den umyndiggjorte popstjerne og udstiller et pilråddent system.

Biografanmeldelse
20. sep. 2021 | 15:33

Det er ikke slut endnu

Smuk, morsom og melankolsk skildring af en omsorgsoase, hvor personalet tager hånd om Alzheimers-ramte med standhaftig solidaritet, mens manden med leen slår græsset udenfor.

Biografanmeldelse
18. sep. 2021 | 10:27

Kandis for livet

Portrættet af Johnny Hansen rummer så mange temaer af almenmenneskelig interesse, at selv folk langt fra ikonets målgruppe vil blive grebet.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

Streaminganmeldelse
08. aug. 2021 | 08:43

Road­run­ner: A Film About Anthony Bourdain

Dokumentar forsøger at afdække mysteriet om den afdøde stjernekok Anthony Bourdain, der var så elskeligt og frustrerende sammensat, at man aldrig rigtigt blev mæt.

Biografanmeldelse
20. juli 2021 | 11:19

Billie

Ramsaltet portræt af den gudbenådede, men samspilsramte sanger Billie Holiday, hvis mest selvfornedrende sange næppe ville kunne spilles i dag.

© Filmmagasinet Ekko