Anmeldelser

For tag: hbo nordic
1 - 12 ud af 94
Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Serieanmeldelse
01. apr. 2020 | 23:43

Atlanta’s Missing and Murdered

True crime-serie graver overbevisende i gammel sag om drab på afroamerikanske børn i Atlanta og inddrager Ku Klux Klan som en mulig gerningsmand.

Serieanmeldelse
20. jan. 2020 | 10:00

Avenue 5

Hugh Laurie brillerer som kaptajn på et overklasse-cruise i det ydre rum, men de mange punchlines fra Veep-skaber Armando Iannucci svæver i atmosfæren.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Serieanmeldelse
19. apr. 2020 | 17:55

Better Things – sæson 4

Pamela Adlons selvironiske serie bliver bedre for hvert kapitel af historien om den enlige mor, der forsøger at jonglere børn og venskaber, karriere og seksualitet.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
01. maj 2020 | 10:27

Betty

Ungdommens vildskab lyser ud af HBO-serie om en gruppe kvindelige skateboardere, der skøjter gennem en hverdag fuld af sjov og eksistentielle kriser.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Streaminganmeldelse
25. feb. 2021 | 13:50

Black Art: In the Absence of Light

Dokumentar er en kærkommen og lærerig udforskning af afroamerikansk kunst, som den hvide kunstverden har forbigået.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

© Filmmagasinet Ekko