Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 156
Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 19:25

Worn Stories

Menneskers forhold til tøj er til tider sygeligt, men Netflix-serie har hverken det store at sige om tøjet eller menneskene, som har det på.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2021 | 10:07

Den hvide tiger

Ramin Bahranis film er gådefuldt blevet Oscar-nomineret. Selv om instruktøren forsøger at gøre Parasite kunsten efter, fejler han på humanismen.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Streaminganmeldelse
18. mar. 2021 | 00:08

Operation Varsity Blues

Man aner en bedre film i hybriddokumentar, der giver et overfladisk portræt af manden bag stor skandale om optagelse på amerikanske eliteuniversiteter.

Streaminganmeldelse
07. mar. 2021 | 13:14

Moxie

Amy Poehler er blevet ramt af tidsånden og opildner den søde pige til kamp for en bedre verden med high school-filmens skabeloner.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 13:03

Pelé

Der er glimt af storhed, men instruktørerne formår at få Pelé til at ligne en 0-0-kamp i regnvejr.

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 15:35

Bonding – sæson 2

Ny sæson af Netflix-serie om venskab og bondage er mere fokuseret på at undskylde første sæson end i at bygge videre på universet.

© Filmmagasinet Ekko