Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 194
Serieanmeldelse
01. juni 2022 | 13:47

Skruk

Josephine Park stråler i Netflix-produceret romantisk komedieserie, der med en enkelt svaghed fortæller sjovt om det moderne moderskab.

Serieanmeldelse
31. maj 2022 | 15:56

Stranger Things – sæson 4

Efter tre års venten er Duffer-brødrenes velsmurte maskine tilbage med sin mørkeste sæson, der også byder på venskabets varme og humor.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
13. apr. 2022 | 18:04

Jimmy Savile: A British Horror Story

Dokumentaren om Mr. Entertainment, der havde hele den engelske nation i sin hule hånd, er en født klassiker og et lærestykke i psykopatisk manipulation.

Streaminganmeldelse
23. mar. 2022 | 14:01

Sort krabbe

Noomi Rapace glimrer i uhyggeligt aktuelt krigsdrama, men har hun ikke snart aftjent sin værnepligt i actionfilm som sortbæltet datter af Sylvester Stallone og Liam Neeson?

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2022 | 11:28

The Tinder Swindler

Opsigtsvækkende dokumentar rammer tidens true crime-ånd, men bliver med unødvendig persondyrkelse selv en skurk.

Serieanmeldelse
22. feb. 2022 | 15:16

All of Us Are Dead

Sydkoreansk Netflix-hit er en teknisk flot og underholdende zombie-serie, der desværre dykker efter fremragende start.

Serieanmeldelse
21. feb. 2022 | 18:00

Vikings: Valhalla

Spinoff-fortsættelse af successerien Vikings gaber over for meget, men får i glimt vikingernes overlevelseskamp til at gøre ondt i maven.

Serieanmeldelse
16. feb. 2022 | 21:57

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy

En ven har med et kamera fulgt Kanye West i over tyve år. Resultatet er et intimt portræt af musikeren, der altid har følt sig som en superstjerne.

© Filmmagasinet Ekko