Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 201
Serieanmeldelse
13. apr. 2022 | 18:04

Jimmy Savile: A British Horror Story

Dokumentaren om Mr. Entertainment, der havde hele den engelske nation i sin hule hånd, er en født klassiker og et lærestykke i psykopatisk manipulation.

Streaminganmeldelse
23. mar. 2022 | 14:01

Sort krabbe

Noomi Rapace glimrer i uhyggeligt aktuelt krigsdrama, men har hun ikke snart aftjent sin værnepligt i actionfilm som sortbæltet datter af Sylvester Stallone og Liam Neeson?

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2022 | 11:28

The Tinder Swindler

Opsigtsvækkende dokumentar rammer tidens true crime-ånd, men bliver med unødvendig persondyrkelse selv en skurk.

Serieanmeldelse
22. feb. 2022 | 15:16

All of Us Are Dead

Sydkoreansk Netflix-hit er en teknisk flot og underholdende zombie-serie, der desværre dykker efter fremragende start.

Serieanmeldelse
21. feb. 2022 | 18:00

Vikings: Valhalla

Spinoff-fortsættelse af successerien Vikings gaber over for meget, men får i glimt vikingernes overlevelseskamp til at gøre ondt i maven.

Serieanmeldelse
16. feb. 2022 | 21:57

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy

En ven har med et kamera fulgt Kanye West i over tyve år. Resultatet er et intimt portræt af musikeren, der altid har følt sig som en superstjerne.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2022 | 23:05

Against the Ice

Overlevelses-thriller om en autentisk dansk polarekspedition er et hjertebarn for Nikolaj Coster-Waldau, men også en poleret Netflix-produktion.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 22:12

Twice Upon a Time

Nyligt afdøde Gaspard Ulliel stråler i tankevækkende kærlighedsdrama, der blander surrealistisk tidsrejse med hjertesorgens vanvid.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

© Filmmagasinet Ekko