Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 210
Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2020 | 16:18

Rebecca

Nyfortolkning af Hitchcock-klassiker mangler interesse for titelpersonen, som filmen udsætter for slut-shaming.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
21. feb. 2022 | 18:00

Vikings: Valhalla

Spinoff-fortsættelse af successerien Vikings gaber over for meget, men får i glimt vikingernes overlevelseskamp til at gøre ondt i maven.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Serieanmeldelse
04. maj 2022 | 14:20

Clark

Bill Skarsgård er overbevisende som gangsteren Clark Olofsson, der som en blanding af Pippi Langstrømpe og Al Capone i årtier drev gæk med det svenske folkehjems ordensmagt.

Serieanmeldelse
16. maj 2022 | 19:05

Folkets tjener

Både fiktionens og virkelighedens ukrainske præsident fortjener topkarakter, skriver Ekkos anmelder om Volodymyr Zelenskijs satireserie, der nu kan ses på Netflix.

Serieanmeldelse
31. maj 2022 | 15:56

Stranger Things – sæson 4

Efter tre års venten er Duffer-brødrenes velsmurte maskine tilbage med sin mørkeste sæson, der også byder på venskabets varme og humor.

Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

© Filmmagasinet Ekko