Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 210
Streaminganmeldelse
28. jan. 2023 | 01:04

Pamela, A Love Story

Dokumentar om Pamela Anderson er en vigtig udstilling af en syg kultur, som hungrer efter sexsymboler og straffer dem, der udfylder rollen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Biografanmeldelse
20. dec. 2022 | 06:57

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Stjerner stråler på fransk visit i Netflix-fortsættelse af succesfuld krimikomedie, som byder på hyggelig uhygge i mondæne omgivelser.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Biografanmeldelse
04. dec. 2022 | 14:05

Hvid støj

Noah Baumbach’ filmatisering af Don DeLillos roman spidder 80’ernes angst for katastrofer og et informationssamfund under bombardement af nye medier.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 15:04

Bardo

Oscar-vinders bjergtagende ambitiøse Netflix-film er en ekvilibristisk kunstners storladne navlepilleri.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

© Filmmagasinet Ekko