Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 158
Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
23. feb. 2021 | 15:35

Bonding – sæson 2

Ny sæson af Netflix-serie om venskab og bondage er mere fokuseret på at undskylde første sæson end i at bygge videre på universet.

Serieanmeldelse
20. feb. 2021 | 09:58

Tribes of Europa

Tysk sci-fi-serie fra Netflix skaber et dystopisk mareridt, men snubler over sine egne præmisser.

Streaminganmeldelse
11. feb. 2021 | 15:56

News of the World

Tom Hanks leverer sjælfuld alvor, mens unge Helena Zengel er et vidunder i Paul Greengrass’ overraskende konventionelle westernfilm.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Streaminganmeldelse
29. jan. 2021 | 18:48

Malcolm & Marie

John David Washington og Zendaya giver en masterclass i skuespillets mange facetter i elektrisk kammerspil.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Streaminganmeldelse
17. dec. 2020 | 15:02

Ma Rainey’s Black Bottom

Viola Davis og Chadwick Boseman i sin sidste rolle er sublime som jazz-musikere i Netflix-drama, der ikke dykker dybt nok i musikkens historie.

© Filmmagasinet Ekko