Anmeldelser

For tag: netflix
49 - 60 ud af 166
Serieanmeldelse
08. sep. 2020 | 15:15

Away

Netflix-serie om rejse til Mars skildrer medrivende afstand mellem mennesker, men mangler særlige øjeblikke for at blive siddende i kroppen.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Serieanmeldelse
31. juli 2020 | 00:04

The Rain – sæson 3

Sidste sæson af den danske Netflix-serie er et miskmask af superhelteserie og postapokalypse tilsat tandløst melodrama.

Serieanmeldelse
25. juli 2020 | 17:37

Cursed

Netflix’ fantasy-serie stjæler lystigt med arme og ben fra genrens hovedværker, men samler inspirationen på dristig og underholdende maner.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 15:00

Da 5 Bloods

Spike Lees Vietnam-film er en slem fuser med stivbenede actionscener, klichéfyldte karakterer og gamle mænd, der uden megen digital hjælp skal forestille at være tyveårige.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

standupanmeldelse
26. maj 2020 | 08:36

Hannah Gadsby: Douglas

Prisvindende komiker bag standup-sensationen Nanette er tilbage med samme mesterlige kombination af intelligent, systemkritisk og genrenedbrydende komik.

Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

© Filmmagasinet Ekko