Anmeldelser

For tag: pixar
1 - 12 ud af 14
Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Biografanmeldelse
04. mar. 2020 | 22:09

Fremad

Pixar-film om to elverbrødre, der er på en magisk færd for at få et sidste møde med deres afdøde far, trækker tårer.

Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
07. jan. 2016 | 02:53

Den gode dinosaur

Pixar skyder for en gangs skyld ved siden af med en uopfindsom og halvkedelig fortælling om bangebuksdinosauren Arlo.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 23:36

Inderst inde

Pixars nyeste skud på filmstammen bringer os ind i menneskehjernens følelseskabinet, en genial idé, der egentlig slet ikke har brug for en historie.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Fly­ve­ma­ski­ner

Disney tørkoger nye boller på gammel suppe med Flyvemaskiner, der skal sælge mere plastikbras til de utallige børn, der ikke kan få nok af Biler.

© Filmmagasinet Ekko