Anmeldelser

For tag: samuel l. jackson
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:02

Django Unchained

Tarantino fortsætter sin blodigt kontrafaktiske hævnmission og har lavet en spaghetti-southern, der er Leone værdig.

Biografanmeldelse
05. jan. 2016 | 23:11

The Hateful Eight

Aficionados af cowboyderfilm må vente tålmodigt, før der trækkes fra hoften, men det storslåede i Tarantinos intellektuelt pirrende western sker i det små.

Biografanmeldelse
14. juli 2016 | 09:31

The Legend of Tarzan

David Yates’ Tarzan-opdatering er et ganske underholdende action-eventyr, men kommer ikke fri af fortællingens racisme og sexisme.

Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 19:42

Kong: Skull Island

Med gennemførte monsterdesigns og eventyrlig 70’er-stemning er Kong: Skull Island en af de bedste King Kong-film til dato.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 09:52

Captain Marvel

Marvels første kvindelige og hidtil stærkeste superhelt er bedst, når hun hænger ud med Nick Fury på Jorden frem for at have laserkampe mod rumvæsener.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 08:32

Spiral: From the Legacy of Saw

Komikeren Chris Rock giver ikke noget at grine af i det nyeste indspark i tortursagaen, der skruer ned for lemlæstelserne med uhyggeligt dårlig historie.

Biografanmeldelse
14. juli 2021 | 21:19

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Salma Hayek stråler som storbandende og temperamentsfuld helt i actionkomedie, der falder fra hinanden i dårlig humor og buldrende action.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 16:28

The Last Days of Ptolemy Grey

Samuel L. Jackson spreder vingerne i charmerende serie om en gammel mands kamp mod demensens tåger.

© Filmmagasinet Ekko