Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 62
Serieanmeldelse
25. jan. 2023 | 21:10

Dan­se­gar­dero­ben

Ditte & Louise rammer tidsånden i 1970’erne på kornet og viser med knippelgodt skuespil, sang og dans en sexistisk verden, hvor mænd konstant er morsomme på kvinders bekostning.

Serieanmeldelse
05. dec. 2022 | 17:09

Tinka og sjælens spejl

Med tilbagevenden til eventyret om Tinka opfinder TV 2 ikke den dybe juletallerken, men det skønne persongalleri sender hyggen ud i de danske stuer.

Tv-anmeldelse
18. nov. 2022 | 09:28

Mariupol – Vi over­le­ve­de Putins bomber

Robin Barnwells dybt chokerende dokumentar bringer os for første gang helt i øjenhøjde med Putins mareridt i Ukraine.

Serieanmeldelse
27. sep. 2022 | 12:08

Sy­geple­jesko­len – sæson 5

TV 2’s lægedrama tager hånd om 1950’ernes omskiftelige kønsnormer, som dog overskygges af romantiske eventyr på arbejdspladsen.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

Serieanmeldelse
16. aug. 2022 | 21:19

Brittas store svin­delnum­mer

Det er skræmmende, når dokumentarserie borer ned i Britta-sagen og fremhæver, at svindlen kunne være sket på stort set ethvert offentligt kontor i Danmark.

Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Tv-anmeldelse
10. apr. 2022 | 20:13

Vores liv med autisme

Dokumentarserie om skolesystemets dårlige behandling af autister må få politikerne op af stolen, men skildringen mangler selv noget empati.

Serieanmeldelse
14. feb. 2022 | 11:19

Ba­de­ho­tel­let – sæson 9

Danmarks befrielse varsler lysere tider i kostumedramaet, der forsøger at reflektere over Anden Verdenskrigs efterspil, men stadig har hyggehumoren som sin force.

Serieanmeldelse
14. feb. 2022 | 10:26

Dag & nat

Lone Scherfigs hospitalsserie viser hendes styrke som ensemblefortæller og lægger kimen til en ny dansk dramasucces med et samfundsdiskuterende perspektiv.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

© Filmmagasinet Ekko