Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 41
Tv-anmeldelse
25. mar. 2021 | 16:52

Det store kli­maslags­mål

Kedelig dokumentar om Dan Jørgensens ambitiøse klimaplan gør os hverken klogere på den grønne omstilling eller manden i fokus.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2021 | 10:40

Framing Britney Spears

Den sjæl, som medierne og den ældre generation stjal, får sangeren Britney Spears tilbage i New York Times-dokumentar.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

Tv-anmeldelse
27. nov. 2020 | 10:44

Operation X: Ske­let­ter­ne i pen­ge­ska­bet

Der er lovligt mange svinkeærinder, men TV 2 fortjener ros for at kaste lys over Danske Banks inkassoskandale og den statsstøttede kriminalitet i bankverdenen.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 19:09

Hutlifusk

Dansk mockumentary leger med den geniale idé, at EM-sejren i ’92 var matchfixing, men TV 2 Zulu-serien mister undervejs grebet om virkeligheden.

Serieanmeldelse
29. okt. 2020 | 19:04

Sy­geple­jesko­len – sæson 3

Tredje sæson af det muntre lægedrama udstiller bedagede kønsnormer, men mangler en ægte interesse for den strukturelle diskrimination.

Serieanmeldelse
24. okt. 2020 | 21:34

Fuld af Danmark

I en tid, der skriger på skarp politisk satire, er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis tilbage med en let og ufarlig parodi.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 17:27

Ef­ter­forsk­nin­gen

Håndværket er førsteklasses i Tobias Lindholms serie om opklaringen af mordet på Kim Wall, men spørgsmålet er, om man kan retfærdiggøre underholdningen.

Serieanmeldelse
02. sep. 2020 | 18:31

Outcry – uskyldig dømt?

True crime-dokumentar om en rådden rettergang ryster med afsløring af dårligt politiarbejde i en pædofili-sag mod amerikansk ungdomsstjerne.

© Filmmagasinet Ekko