Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 12 ud af 56
Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Tv-anmeldelse
10. apr. 2022 | 20:13

Vores liv med autisme

Dokumentarserie om skolesystemets dårlige behandling af autister må få politikerne op af stolen, men skildringen mangler selv noget empati.

Serieanmeldelse
14. feb. 2022 | 11:19

Ba­de­ho­tel­let – sæson 9

Danmarks befrielse varsler lysere tider i kostumedramaet, der forsøger at reflektere over Anden Verdenskrigs efterspil, men stadig har hyggehumoren som sin force.

Serieanmeldelse
14. feb. 2022 | 10:26

Dag & nat

Lone Scherfigs hospitalsserie viser hendes styrke som ensemblefortæller og lægger kimen til en ny dansk dramasucces med et samfundsdiskuterende perspektiv.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

Serieanmeldelse
25. dec. 2021 | 11:05

Et liv som dronning

Med sin naturlige karisma og visdom gør Dronning Margrethe en lidt for ærbødigt fortalt serie om sit begivenhedsrige liv seværdig.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 16:37

Ko­me­ter­nes jul

Kendte juletraditioner blandes effektivt med videnskab og sci-fi i TV 2’s muntre og lærerige julekalender.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 06:34

Over­le­ver­ne

TV 2’s serie om kræftoverlevere bliver bedre og bedre selskab, men kæmper med klodsede replikker og et belærende budskab.

Serieanmeldelse
04. sep. 2021 | 09:41

Blå bog for evigt

TV 2-serie om gymnasie-reunion er sjovest, når den giver sig tid til guru-råd og samtaler om, hvordan man udtaler stracciatella.

Serieanmeldelse
19. aug. 2021 | 06:43

Rainbow

Charmerende ungdomsserie dykker med energi og visuel opfindsomhed ned i, hvordan det er at vokse op i en regnbuefamilie.

© Filmmagasinet Ekko