Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1914
Biografanmeldelse
16. sep. 2021 | 00:55

De ting, vi siger, og de ting, vi gør

Fransk utroskabskomedie er lækker som en smørbagt croissant, men fortællingen om vævende romantikere glemmer det usagtes mystik.

Biografanmeldelse
10. sep. 2021 | 15:22

Margrete den Første

Dramaet om mystiske hændelser ved hoffet i 1400-tallet med Trine Dyrholm som handlekraftig dronning er en imponerende bedrift i dansk filmhistorie.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 14:46

Malignant

Bloddryppende galskab fra den moderne gysermester James Wan er skamløst underholdende, men indimellem også for idiotisk.

Biografanmeldelse
09. sep. 2021 | 02:04

Ka­ge­kam­pen

Tysk animationsfilm om konditorkrig ville ikke have klaret plagiatkontrollen, hvis det ikke var for regnbuefarvede prutter.

Biografanmeldelse
08. sep. 2021 | 10:01

Undine

En af Tysklands fremmeste instruktører, Christian Petzold, tager springet helt ind i mytologien med historien om en havfrue, der indgår en fatal kærlighedskontrakt.

Biografanmeldelse
07. sep. 2021 | 22:06

Worth

Intelligent og velspillet film om nyere tids store amerikanske nationaltraume giver stemme til dem, der mistede kære under 9/11.

Biografanmeldelse
06. sep. 2021 | 15:14

Miss Osaka

Dansk film med fascinerende Victoria Carmen Sonne som selskabskvinde i Japan kan med indtagende mystik få David Lynch til at smile.

Biografanmeldelse
05. sep. 2021 | 01:46

Dune

Denis Villeneuve har omsat Frank Herberts intrigante eventyr til en imposant og berusende film, som dog blot er en forret til hovedretten.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 11:02

After We Fell

Tredje film i After-serien er et makværk om to hæmningsløst egoistiske mennesker. Det er lige så ophidsende som at få kaffe og kage hos farmor.

Biografanmeldelse
02. sep. 2021 | 06:05

Re­min­is­cence

Sci-fi om desperat mand på jagt efter sin forsvundne kæreste emmer af Nolan-brødrenes hjernevridende opfindelser, men karaktererne lades i stikken.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 21:54

Escape Room: No Way Out

Efterfølger til svag gyserfilm om dødsensfarlige rum er indimellem så absurd dårlig, at det kan få én til at gyse.

Biografanmeldelse
01. sep. 2021 | 05:57

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvels første film med en asiatisk superhelt leverer medrivende action, men trækker også mesterligt i hjertestrengene.

© Filmmagasinet Ekko