Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2110
Biografanmeldelse
03. okt. 2022 | 21:38

Lykkelige om­stæn­dig­he­der

Anders W. Berthelsen slipper godt fra soloinstruktør-debuten med en elegant historie om vidt forskellige søskende og blod, der er tykkere end vand.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Biografanmeldelse
20. sep. 2022 | 10:00

Held og lykke, Leo Grande

Emma Thompson er forrygende i veloplagt komedie, hvor en ældre kvinde jagter sin første orgasme med en mandlig sexarbejder.

Biografanmeldelse
01. okt. 2022 | 19:04

Verden er uskarp

Portræt af fire markante kvindelige fotografer viser tankevækkende det 20. århundrede filtreret gennem et kunstnerisk sind.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 23:45

The Lost Daughter

Olivia Colman og Jessie Buckley skaber sammen en kompleks kvindekarakter i Maggie Gyllenhaals nådesløst medrivende debutfilm om mangelfuldt moderskab.

Biografanmeldelse
29. sep. 2022 | 15:24

Smile

Skrækindjagende gyser misser chancen for at fortælle en kompleks historie om menneskelige vrangforestillinger.

Biografanmeldelse
02. jan. 2013 | 22:46

Jack Reacher

Tom Cruises karisma og Werner Herzog som skurk gør Jack Reacher til en velsmurt omgang.

Biografanmeldelse
06. apr. 2022 | 13:44

Miss Viborg

Dansk debutfilm med kvindelige stortalenter i centrum finder sprudlende livsglæde på tværs af alder og køn i et socialt boligbyggeri.

© Filmmagasinet Ekko