Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1962
Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 21:51

The Hand of God

Med sit mest personlige og bevægende værk viser Paolo Sorrentino, at han er mindst lige så dygtig til at instruere intime scener som teatralsk stordramatik.

Biografanmeldelse
29. dec. 2014 | 13:07

Mr. Turner

Mike Leigh er blevet blidere med årene. Han maler sit kunstnerportræt med flere og varmere farver end vanligt, og det klæder Timothy Spall i den uforglemmelige titelrolle.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:05

The Heat

Klassisk buddy cop-genre får renæssance med østrogen-twist og Sandra Bullock og Melissa McCarthy på slap line.

Biografanmeldelse
25. nov. 2021 | 10:46

Encanto

Flot animationsfilm om at sætte pris på sig selv kunne være et stærkt budskab for børn, men Disney-filmen holder kedeligt fast i de traditionelle familieværdier.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 18:55

Ve­nu­s­ef­fek­ten

Doggystyle-skaber Anna Emma Haudal rammer svære følelser umådeligt rent i en overvældende spillefilmdebut om at elske sig selv og andre.

Biografanmeldelse
21. nov. 2021 | 13:26

Alt gik godt

François Ozon tackler livets store punktum med åbenhed og giver os en sjælden mulighed for at granske vores egen dødelighed.

Biografanmeldelse
23. nov. 2021 | 16:52

Last Night in Soho

De swingende 60’ere dækker over en grum virkelighed i Edgar Wrights tryllebindende gyser, hvor en ung modestuderende plages af skrækindjagende fortidsvisioner.

Biografanmeldelse
23. okt. 2021 | 15:41

Skyggen i mit øje

Ole Bornedal balancerer mellem Spielberg’ske højder og askesens mester i sin hidtil bedste film, hvor kun cementfyldte tårekanaler ikke vil blive våde.

Biografanmeldelse
18. nov. 2021 | 09:47

Ghost­busters: Afterlife

Det unge stjerneskud Mckenna Grace er fantastisk i spøgelsesjægerfilm, der rammer tonen fra originalen og rækker ud til et nyt publikum.

Biografanmeldelse
01. nov. 2021 | 14:26

Trøf­fel­jæ­ger­ne fra Piemonte

Smuk og sjov dokumentar dykker charmerende ned i den astronomiske verden af italienske trøfler.

Biografanmeldelse
11. nov. 2021 | 07:07

Familien Jul og Nis­se­ho­tel­let

Den tredje film i rækken om Hugo Jul er hjertevarm og sjov nok til at smelte selv det koldeste julehjerte.

Biografanmeldelse
05. sep. 2021 | 01:46

Dune

Denis Villeneuve har omsat Frank Herberts intrigante eventyr til en imposant og berusende film, som dog blot er en forret til hovedretten.

© Filmmagasinet Ekko