Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1847
Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 22:56

Buster Oregon Mortensen

Klassisk dansk børnefortælling får en vellykket opdatering, der respekterer Bjarne Reuter-universets poesi, underspillede humor og rørende varme.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

Biografanmeldelse
30. jan. 2021 | 11:04

Flugt

Afghansk flygtning deler som voksen sin rystende historie i animeret, dansk dokumentar, der viser, hvordan et traume kan ændre et menneskes identitet.

Biografanmeldelse
25. maj 2021 | 11:27

Marco Effekten

Ulrich Thomsens desillusionerede Carl Mørck er den helt store gevinst i billedskaberen Martin Zandvliets Afdeling Q-fornyelse, der er mere original end decideret insisterende.

Biografanmeldelse
31. aug. 2016 | 19:18

Kærlighed og andre ka­ta­stro­fer

Katastroferne er til at få øje på i Sofie Stougaards romantiske komedie, der hverken er sjov eller særlig romantisk.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 16:17

In the Heights

Det er umuligt ikke at synge med i fængende musical, der med flot koreografi og skønt skuespil lader de store følelser få frit løb.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Biografanmeldelse
22. maj 2021 | 15:40

Memories of Murder

Parasite-instruktørens atten år gamle krimi om sydkoreansk politis forsøg på at opklare en seriemordergåde hører til blandt genrens mest raffinerede mesterværker.

Biografanmeldelse
14. juni 2021 | 17:31

Hunter Hunter

Brutal gyser om en families overlevelseskamp i skoven leder tankerne hen på amerikanske horrorfilm fra 1970’erne.

© Filmmagasinet Ekko