Anmeldelser / Biografanmeldelse

2113 - 2124 ud af 2154
Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Hyp­no­ti­sø­ren

Lasse Halmströms comeback i svensk film er en effektiv thriller, der forsumper i scener fra et ægteskab.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
30. nov. 2012 | 10:05

Brendan og hem­me­lig­he­der­nes bog

Den Oscar-nominerede animationsfilm Brendan og hemmelighedernes bog er et medrivende, keltisk eventyr med et forførende design og temaer, der taler til alle.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

End of Watch

David Ayer valgte den rette manuskriptforfatter til sin ukonventionelle politifilm: Sig selv.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

Tyr­an­no­saur

Paddy Considine leverer med sit instruktørdebut en uhyre fin skildring af modsætninger, der mødes. Men også en stærk, ligefrem brutal film, der skildrer et miljø fyldt af fysisk vold og mental forarmelse.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

Barbara

Barbara er en forfrossen kærlighedshistorie fra DDR-tiden, der er mindre publikumsvenlig, men lige så fremragende som De andres liv.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De even­tyr­li­ge vogtere

Julemanden, Påskeharen og Tandfeen er truet i De eventyrlige vogtere, der er en finurlig hyldest til den barnlige fantasi.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

The Pos­ses­sion

I sin første amerikanske film siden Nightwatch spiller Ole Bornedal gysets symfoni, så djævlene jubler.

Biografanmeldelse
21. nov. 2012 | 20:00

De urørlige

Den franske kæmpesucces De urørlige er feel good-film så meget uden skam og hæmning, at Ekkos anmelder ikke kunne holde tårerne tilbage.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 13:43

Holy Motors

Identitetskonflikten går sublimt gak i Leos Carax’ comeback-film, hvor Denis Lavant har intet mindre end elleve roller.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

© Filmmagasinet Ekko