Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1847
Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 22:56

Buster Oregon Mortensen

Klassisk dansk børnefortælling får en vellykket opdatering, der respekterer Bjarne Reuter-universets poesi, underspillede humor og rørende varme.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 16:17

In the Heights

Det er umuligt ikke at synge med i fængende musical, der med flot koreografi og skønt skuespil lader de store følelser få frit løb.

Biografanmeldelse
14. juni 2021 | 17:31

Hunter Hunter

Brutal gyser om en families overlevelseskamp i skoven leder tankerne hen på amerikanske horrorfilm fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Biografanmeldelse
09. juni 2021 | 19:21

Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie skaber en ægte actionhelt i samlebånds-thriller, der blot betragter en skovbrand som en filmisk guldmine.

Biografanmeldelse
09. juni 2021 | 12:05

På kanten af livet

Fransk forvekslingskomedie om venskab og terminalcancer forsøger at være en ny De urørlige, men savner fandenivoldskhed.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

Biografanmeldelse
03. juni 2021 | 06:39

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

Den tredje og lidt metaltrætte ombæring med dæmonjægerparret byder på effektive gys og god kemi.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 20:59

Rocks

Balladebørnene går i ét med betonomgivelserne og sommerlyset i fænomenal film om en barndom i modgang.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
27. maj 2021 | 22:06

Tove

Intens og nærværende film om den finske forfatter bag Mumitroldene skildrer hendes liv fuld af frisind og åbenhed.

© Filmmagasinet Ekko