Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 203
Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
09. feb. 2016 | 09:45

Candy Film – da bør­ne­por­no var lovlig

Velresearchet dokumentarserie om børneporno leder indimellem tankerne hen på film om kz-lejrene, hvor folk intet kan huske.

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
25. okt. 2017 | 01:13

Gina Jac­queline – en su­gar­da­ters for­tæl­ling

”Den, der dør med flest minder og har været nøgen længst tid, har vundet!” griner Gina Jacqueline i DR3-serie om sugardating. Har hun det?

Tv-anmeldelse
06. maj 2022 | 08:04

Her­lufsholms hem­me­lig­he­der

Hvis ikke rektor bliver fyret på gråt papir, eller skolen simpelthen lukkes, er der noget rivravruskende galt med etikken hertillands.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Tv-anmeldelse
23. dec. 2014 | 01:10

Tids­rej­sen: afsnit 1-24

Den er både nisse-løs og religionskritisk, men DR’s Tidsrejsen er også den bedste julekalender i mange år.

Tv-anmeldelse
15. mar. 2016 | 12:30

Un­der­ground

Forfriskende moderne periodedrama om slaveflugt er underholdende melodramatisk såvel som voldsomt realistisk.

Tv-anmeldelse
18. okt. 2017 | 12:46

Bertelsen på Shikoku 88

Mikael Bertelsen har tørret det ironiske rævesmil af. Med oprigtig mine trækker han forrygende fortællinger om buddhisme og Snoop Dogg ud af tilfældige pilgrimsmøder.

© Filmmagasinet Ekko