Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 203
Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Tv-anmeldelse
06. maj 2022 | 08:04

Her­lufsholms hem­me­lig­he­der

Hvis ikke rektor bliver fyret på gråt papir, eller skolen simpelthen lukkes, er der noget rivravruskende galt med etikken hertillands.

Tv-anmeldelse
28. dec. 2015 | 15:11

Trans­par­ent 2

Fantastisk dramedie om køn, familie og identitet stikker seerne en syngende lussing efterfulgt af et kærligt kram.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

Tv-anmeldelse
27. dec. 2020 | 12:50

Fordi du er kvinde

I DR2-serie fortæller Danmarks stærkeste kvinder om oplevelser med sexisme. Ekkos anmelder har testet, om serien også rammer mændene.

Tv-anmeldelse
04. aug. 2020 | 13:56

Det sidste ord – Bent Fa­bri­ci­us-​Bjer­re

En befriende uironisk Mikael Bertelsen lykkes med et dristigt koncept, når han for sidste gang taler med Bent Fabricius-Bjerre og forbinder hans liv med dit og mit.

Tv-anmeldelse
29. juli 2020 | 11:17

Ple­je­hjem­me­ne bag facaden

TV 2-dokumentar om forholdene på to plejehjem er ubehagelig, hjerteskærende og solid, nødvendig journalistik.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2020 | 13:29

Angrebet – Omars vej til Kr­udt­tøn­den

Grundig dokumentar om terrorangrebet i København 2015 tegner et nuanceret og menneskeligt billede af en ung mand, der blev svigtet af myndighederne.

Tv-anmeldelse
11. dec. 2019 | 20:27

Drømme fra ødemarken

Aboriginernes kulturtab skildres nøgternt i benhård og melankolsk dokumentar, der finder plads til et spinkelt håb.

Tv-anmeldelse
09. mar. 2019 | 13:49

Free Solo

Oscar-vindende dokumentar om bjergbestigning uden sikkerhedsnet giver et adrenalinbrusende indblik i en fascinerende livsmentalitet.

Tv-anmeldelse
18. dec. 2018 | 15:57

Walaas vilje

Usædvanlig dokumentar om en palæstinensisk piges opvækst på Vestbredden er øjenåbnende, rørende og nem at identificere sig med.

© Filmmagasinet Ekko