01. okt. 2020

Borat Subsequent Moviefilm

Foto | Amazon

Den populære og skandaleombruste journalist Borat i skikkelse af komiker Sacha Baron Cohen er tilbage i en film, der er blevet optaget under coronakrisen.

Af Nicki Bruun

Den britiske komiker Sacha Baron Cohen skabte sensation og skandale, da han i 2006 slog sig løs som den kasakhiske journalist Borat i filmen af samme navn.

Filmen udløste et ramaskrig, men blev også en kæmpe succes, der indtjente store penge og blev et kulturelt fænomen takket være sin gakkede hovedperson.

Nu er han tilbage i en film, der ligesom forgængeren har en lang og tosset undertitel: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.

Den indkapsler handlingen, som oversat til dansk går på at aflevere en fantastisk bestikkelsesgave til det amerikanske regime, så Kazakhstan atter kan blive en stolt nation.

Og i filmens første trailer får man en forsmag på, hvad det nærmere bestemt går ud på.

Borat vil give sin datter til vicepræsident Mike Pence. Rundt om den hovedhistorie bevæger journalisten sig endnu engang rundt i USA, hvor han både render nøgen rundt blandt rednecks og klæder sig ud som Donald Trump, mens cirkusmusikken spiller lystigt.

Fortsættelsen af Borat er blevet optaget for ganske nyligt, mens verden har været ramt af coronakrisen. Således har der de seneste måneder været forskellige nyheder om, at Sacha Baron Cohen er blevet set i kostume i færd med at skabe vilde scener.

Filmen får premiere den 23. oktober – perfekt timet to uger inden det amerikanske præsidentvalg – på Amazon Prime.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko